Gode råd til en fed herrestil

mode

Der tales i disse år rigtig meget om stil hos mænd. Hvor det før i tiden ikke var noget, mange gik op i, er det i dag noget, mange prioriterer. Men hvad er egentlig en god stil, og hvad skal man fokusere på? Nedenfor kommer nogle muligheder for, hvordan man skaber sig selv et fedt look.

Tilbehøret

Når man skal lave sig selv et fedt look, er det ofte detaljerne, som skal være i fokus. Derfor kan man også kigge på det tilbehør, man går rundt med. Det kan eksempelvis være de rigtige høretelefoner, som passer til resten af looket. Det kan være med til at skabe det sidste strejf, og så er det ret praktisk, når man vil høre lidt musik på vejen.

Det kan eksempelvis også være en flot kortholder. En fed kortholder er næsten et must for en mand i dag. Vi lever i et stort set kontantløst samfund, hvor kortene og mobilen er vores måde at betale på. Derfor skal man selvfølgelig også have noget at opbevare sine kort i. En kortholder kan sagtens sige en masse om, hvem man er som mand.

Netop kortholderen er jo også voldsomt praktisk. Her kan man naturligvis have sine kreditkort lige ved hånden, når de skal i brug. Derudover kan man eksempelvis have sit sygesikringskort, fitnesskort og andre ting, man bruger i hverdagen. Derfor er en kortholder både en lækker og flot ting, men også meget brugbart i hverdagen.

Klassisk look

Når man kigger på selve looket, går mange med det klassiske. Det behøver langt fra at betyde, at man går kedeligt klædt. Det bliver nemlig kun kedeligt, hvis det ikke rigtigt passer ind. Selvfølgelig behøver man ikke altid gå i pæne skjorter og stramme jeans. Eksempelvis vil det være ret upraktisk, når man er en tur på stranden.

Man kan dog sagtens klæde sig praktisk på andre måder. Det kan handle om, at man ikke bringer alle mulige farver i spil, som ikke passer sammen. Det betyder ikke, at man nødvendigvis kun skal gå i sort og hvidt. Man kan sagtens klæde sig i farver, som stadig er klassiske i looket.

Der er dog selvfølgelig en årsag til, at mange vælger sort, hvid og grå. De farver passer nemlig til enhver sammenhæng og anledning. Derudover er de nemme at tilpasse med resten af tøjet. Der findes stort set ikke noget, som ikke passer til disse klassiske farver. Derfor er de ofte et sikkert valg.