Gode ideer til din udklædning

kostume

Det er ikke altid, der er hverken tid eller gode ideer til at få styr på et fedt kostume, når du skal til udklædningsfest. Du vil sikkert gerne undgå at bruge for mange penge eller virkelig lang tid på at lave dit kostume, men samtidig skal det se ordentligt ud. Derfor har vi samlet nogle gode og nemme tips, så du bliver godt klædt på til karneval, temafest eller fastelavn.

Brug det du allerede har

De fleste synes, at udklædningsfester er rigtig sjove, men det kan være virkelig svært at finde på en god ide til, hvad man skal være klædt ud som.

Start med at kigge på din egen garderobe. Måske har du noget tøj liggende, der kan kombineres på en god måde. Har du et gammelt løbenummer liggende, kan du trække i motionstøjet, og med en bowlerhat, jakkesæt, og en kammerat i samme uniform, ligner i Blues Brothers. Hvis du bruger fritiden på at fiske, dyrke karate eller ofte er på vandretur, kan disse interesser nemt blive til et fuldendt kostume. Det er selvfølgelig også en god ide at undersøge, om nogle af dine venner skulle ligge inde med et fedt kostume, som de ikke selv skal bruge til festen. Er der ikke nogen af disse muligheder, der bringer held, kan du gå på jagt i en genbrugsbutik. Særligt butikker i mindre byer er fulde med skøre fund, som du kan sætte sammen til et anderledes kostume. Vælger du denne løsning, kan du være helt sikker på, at der ikke er nogen, der har samme kostume som dig.

Fuldfør dine skøre ideer

Når det kommer til karnevalskostumer, er den absolut nemmeste løsning at købe et kostume på nettet, eller at finde en butik, der sælger udklædninger og festudstyr. På den måde skal du ikke selv røre en finger, og du kan være heldig at finde nogle sjove kostumer til ikke særligt mange penge.

Der er virkelig mange udklædninger at vælge imellem, så gå efter noget, der ikke er så almindeligt. Ofte vil de knapt så populære kostumer også koste en hel del mere, så du får mere for pengene ved at tænke en smule alternativt. Er der et bestemt tema til festen, er det en god ide, hvis du ikke bare vælger den første udklædning, du kan komme i tanke om. Når du tænker på den måde, er der sikkert flere andre, der også gør det. Derfor kan det godt betale sig at tænke i alternative baner.

Til en Oscar-fest eller en udklædningsfest med galla som tema vil de fleste mænd nok ankomme i jakkesæt eller kjole og hvidt. Hvorfor ikke gøre det lidt sjovere og for eksempel trække i et komplet løbesæt, kun i rød, så du er sikker på, at der er en rød løber til festen? Et klassisk tema, når det kommer til udklædningsfester, er helte og skurke.

I stedet for en hjemmelavet kappe og en maske, der alligevel ikke helt ligner, kan du klæde dig ud som licensmand. Iført almindelig, kedelig skjorte og en mappe med bogstaverne DR på siden er dit kostume fuldendt, og der er nok ikke andre, der har fået den idé.