Giv tøjet i drengeklubben et pift 

Der er ikke nogen bedre følelse end at gå ind sammen med alle ens drengevenner på fodboldbanen eller i håndboldhallen med samme tøj på. Det er det tidspunkt, hvor man som gruppe føler sig allermest sej. Derfor er der absolut heller ikke nogen grund til, at man går ned på tøjet. 

Det skal for det første se godt ud, men det skal også være god kvalitet. Du kan se mere her og give dit næste klubtøj et pift. Hele klubben kommer kun til at elske det. 

Det fedeste klubtøj 

Stort set lige meget hvilken sport man dyrker, så bruger man klubtøj i ens farver, så man kan se, hvem der kommer fra hvilket sted. 

Det giver en kæmpe fællesskabsfølelse at have sit klubtøj på. Man føler sig virkelig inkluderet i gruppen og noget større. 

Derfor er der heller ikke nogen som helst grund til, at man skal gå ned på kvalitet. Faktisk nærmere det modsatte. Prisen er også helt fair og overkommelig, så nye trøjer til klubben er heller ikke noget, som kommer til at dræbe økonomien fuldstændig. 

Der er en masse forskellige typer trøjer, som man kan vælge imellem. Så lige meget, om man er mest til trøjer, der minder mest om en tykkere bomuldstrøje eller en tyndere sportstrøje, så kan man finde det hele og i alle størrelser. Samtidig også i alle regnbuens farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Alle ønsker man kunne have for sit klubtøj, kan man få indfriet. 

Tryk til alle

Der er heller ikke noget bedre, end at have et fedt tryk på sin trøje. Det kan man også sagtens få, og der er igen helt frit spil for, hvordan man kunne tænke sig, at det tryk ser ud. Der er rig mulighed for, at man selv kan tegne og designe det tryk, som man gerne vil have på sin trøje. 

Man kan få tryk på sin klubtrøje både foran og bagpå. På den måde kan man få indfriet sine største ønsker med tøjet, og man behøver på ingen måde at gå på kompromis. 

Selvfølgelig behøver man ikke dyrke sport før, at man må gå rundt med en klubtrøje. Det kan også bare være i en gruppe af venner, at man finder ud af, at det kunne være helt vildt sjovt. Og sjovt – det er det helt bestemt.