Er du træt af tøjkrise? Sådan opbygger du en god basisgarderobe

Hvis der er noget, der kan stresse om morgenen, så er det, hvis du ikke kan finde noget tøj at tage på. Vi kender alle til at have en tøjkrise.

Hvis du ofte føler, at du ender i en tøjkrise, kan det skyldes, at du ikke har en god basisgarderobe. Hvis du har det, bliver det nemlig langt lettere at sammensætte outfits.

Sortér grundigt ud i din garderobe

Hvis du har en masse tøj liggende i dit skab, som du aldrig bruger eller ikke kan lide at bruge, er der ingen grund til, at det ligger og fylder. Det gør det nemlig kun sværere for dig at finde tøj om morgenen. Derfor er det altid en god idé, hvis du rydder grundigt ud i din garderobe. Du behøver ikke at beholde din gamle uldsweater, hvis den alligevel er for lille og kradser.

Køb nogle gode basiselementer

Det er vigtigt med nogle gode basiselementer i sin garderobe. Hvis du kun køber smarte ting med print, farver og mønstre, så mangler du til sidst noget at parre den slags ting med. Når du har nogle basiselementer, kan du altid bygge dine outfits op omkring dem. Nogle gode basiselementer er f.eks.:

  • Et par lækre jeans

  • En behagelig sweatshirt

  • En klassisk blazer

  • En pæn, hvid t-shirt

  • Et par sorte bukser

  • En fed frakke

Det kommer meget an på, hvad din tøjstil er, men i hvert fald gør nogle basiselementer det langt lettere at sammensætte dit tøj om morgenen.

Tilføj nogle fede accessories

Hvis du nogle gange føler, at dine outfits mangler noget eller ser usammensatte ud, kan det skyldes, at du mangler nogle accessories. Det er nemlig ofte det, der sætter prikken over i’et. Det kan være et smart bælte, et fedt ur, en halskæde, en hue el.lign.