En mand bør altid være en smule charmerende

Sådan er der i hvert fald mange kvinder, der tænker. De kan godt lide mænd, som de får lyst til at vende sig om efter. Det er dem, der er velsoignerede, ser velplejede ud, og som går op i deres udstråling. Det er dem, der er sunde, er venlige, har humor og går op i deres væremåde.

Findes den perfekte mand?

Men desværre er det for mange blot en drøm, idet den perfekte mand ikke findes i virkeligheden – eller gør han? Det er noget, du må vurdere. Vil du gerne være den perfekte mand? Og vil du gerne finde frem til den perfekte kvinde, du kan dele resten af dit liv med? Så er der måske nogle ting, som du bør ændre.

Tænk over din udstråling

Først og fremmest bør du tage et kig på din udstråling. Her er det vigtigt, at du har en smuk hud med en skøn glød, som ser velplejet ud, du skal sørge for at holde styr på dine bryn, at gå til frisøren i ny og næ, og så skal du være velklædt. Du skal således vælge tøj, der passer til din figur, hvilket enhver ekspedient i en tøjbutik vil kunne vejlede dig omkring.

Gør gerne lidt ekstra ud af dig selv

Hernæst gør det ikke noget at gøre lidt ekstra ud af sit udseende i ny og næ. Det kan du blandt andet gøre ved at klæde dig lige lidt ekstra maskulint. Der er nemlig for mange ikke noget, der er meget lækrere end en mand i skjorte og slips. Og vær ikke bange for at bruge accessoires som for eksempel smykker.

Tænk på dit helbred og din fysiske udstråling

Du skal også gå op i dit helbred. Og derfor er det vigtigt, at du tænker på at få noget motion regelmæssigt. Det kan du få nede i det lokale fitnesscenter, eller du kan klare det i hjemmet eller ude på de mange stier. Og denne motion skal selvfølgelig ikke stå alene.

Spis sundt og nærringsrigt

Du bør såedes også spise sundt og på den måde tænke over, hvad du putter i din mund. Sørg gerne for at spise nærringsrigt og masser af frugt og grønt. Det er også noget, der vil have en gavnlig effekt på din hud.

Læg de dårlige vaner bort

Husk også at få lagt alle de dårlige vaner på hylden. Drikker du meget cola, slår du ikke toiletbrættet ned eller ryger du? Så er det alt sammen noget, der kan få din charme til at dale. Stop derfor med at køb cola, tænkt dig om efter dit toiletbesøg og vælg en e-cigaret til dit rygestop.

Din opførsel er altafgørende

Du skal sidst men ikke mindst være opmærksom på din opførsel. Og her må du gerne være en smule gentleman, idet mange sætter pris på høflighed og venlighed. Vær derfor altid smilende og hjælpsom, og så vil du snart opdage, hvordan folk begynder at vende sig om efter dig på gaden.