5 gadgets til under 100 kroner

lån penge hurtigt

Er du også interesseret i sjove gadgets og det nyeste gear, og har du svært ved at holde dig fra det nyeste gear på markedet, også selvom du måske har rigeligt derhjemme i forvejen? Så bør du læse med her. Du får nemlig 5 gode bud på gadgets, du kan købe for en hund, så du undgår at skulle låne penge hurtigt. Så hvis økonomien ikke kan klare flere impulskøb, men du alligevel ikke kan holde fingrene væk, kan du med fordel købe én af disse sjove gadgets uden at ruinere din økonomi.

1. Trådløs mobiloplader

Er du også træt af knækkede ledninger eller at være bundet til ét bestemt sted, når du lader din telefon op? Så kan denne trådløse iPhone-oplader lige være noget for dig. Du sætter opladeren i stik, og lader telefonen være i nærheden, så forbindelsen stadig rækker. Det er den perfekte gadget for dig, der gerne vil gøre livet lidt mere bekvemmeligt.

2. Tøjfolder

Lægger din partner tøjet sammen for dig? Eller krøller du det blot sammen og smider det tilfældigt ind i skabet? Så bør du bruge en skilling på denne smarte tøjfolder, som giver dig mulighed for at folde dine trøjer og skjorter lige så flot som i butikker. På denne måde undgår du både krøllet tøj og en utilfreds partner.

3. Ølkøler

Er du også træt af at din øl bliver lunken og sløv efter blot fem minutter i haven? Så bør du investere i denne billige og smarte ølkøler, som er udviklet til at holde din øl, drink eller sodavand kold i op til fem timer. Det er derfor en optimal gadget til dig, der arbejder ude i haven, er på fisketur eller som bare gerne vil drikke sin øl uden at stresse over temperaturen.

4. Skraberetui

Måske du har prøvet at skære dig på din skraber, når du tager den op af toilettasken på rejsen. Det kan du slippe for med dette smarte skraberetui. Etuiet er oplagt til at pakke din skraber ind i på ture og rejser, men du kan også sagtens lade den ligge i den derhjemme. Det smarte skraberetui beskytter dine fingre fra de skarpe blade og giver samtidig et elegant og maskulint touch til din toilethylde.

5. Case til Apple Watch

Er du én af de mange, der har anskaffet dig et Apple Watch i løbet af de seneste år? Så er du med al sandsynlighed også interesseret i at passe godt på det. Ligesom du beskytter din iPhone, bør du også beskytte dit Apple Watch. Det er muligt med denne smarte case til dit ur. Du placerer den blot udenpå uret, og du kan stadig tilgå alle skærmfunktioner. Du kan vælge dit case i sort eller gennemsigtig.