4 smarte gadgets til kontoret

Kontoret er garanteret et af de steder, hvor du bruger enormt meget tid. Derfor er det også her, at du skal optimere dine muligheder, så du bliver ekstra effektiv. Der findes et hav af forskellige gadgets til kontoret, og nogle er smarte og sjove, og som du måske ikke vidste, at du manglede i hverdagen.

På Letusprint.dk kan du se forskellige kreative muligheder og tilføjelser, hvor du kan lade inspirationen få frit spil. Du kan måske også opdatere nogle af de ting, du allerede bruger, til at få et personlig udtryk på det. Mulighederne er mange, og det er altid hyggeligt at personliggøre sine ting.

Tryk på krus

Du kan fx få dit eget tryk på krus, så du har rig mulighed for at personliggøre dine krus, du helt sikkert har stående dag ud og dag ind på dit skrivebord på kontoret. Det er en hyggelig tilføjelse, der kan stå og have et udtryk, der vidner om en personlig historie eller oplevelse.

Du kan vælge både skrift og billeder, og måske det er et livsbekræftende citat, eller nogle billeder af familie eller kæledyr, der minder dig konstant om det dejlige liv du har, og som venter dig hver dag.

Holder til bærbar computer

Hvis du arbejder ved en bærbar computer, bør du overveje at anskaffe dig en holder til den. En holder kan øge den ergonomiske sundhed, så dine håndled skånes langt mere. Desuden kan det være, at skærmen på denne måde kommer op i højden, så du også skåner din nakke.

Der er mange fordele ved at arbejde ved en bærbar computer, der er placeret i en holder. Du sidder trods alt mange timer hver eneste dag ved din computer, og derfor er det om at skåne din holdning mest muligt.

Kopvarmer

En kopvarmer er en sjov lille gadget, du kan tilslutte din computer via USB, og som du placerer din kop i. Så vil din varme kop kaffe eller te holde dig jævnt varm konstant i løbet af hele dagen. Især velegnet til dig, der ikke drikker voldsomt hurtigt – eller som måske har en så stor kop, at du er længe om at komme til bunds.

Magnetisk holder

Magnetiske holdere kan købes i mange forskellige størrelser, former og figurer. De er smarte til at holde styr på papirklips af metal og andre ting, der kan sidde magnetisk på holderen. Så har du det altid lige ved hånden – helt praktisk.