Styr lige dit lager

Når man siger lagerstyring eller pakkeri, tænker de fleste på kæmpe produktioner med hundredevis af medarbejdere, der fletter ud og ind imellem hinanden.

Det er ikke noget jeg har brug for med den bette produktion jeg har, jeg kan sagtens selv løfte de par kasser siger du måske, men kan din ryg?

Et pakkeri kan skalleres ned til helt simple maskiner med flytbare og tilpassede muligheder, så selv om du godt KAN løfte de tunge kasser, så er der ingen som siger du SKAL.

Ifølge Arbejdstilsynet er de tunge løft en sundhedsskadelig belastning i selv helt små pakkerier. At løfte tunge emner over skulderhøjde øger belastningen og risikoen for overbelastning af især skulderleddet. Overbelastning af skulderen kan føre til en betændelsestilstand og smerter ved skulderen.

Det vigtigt at kunne justere arbejdshøjden både i forhold til at løfte elementer i en ergonomisk korrekt højde og i forhold til forskellige personers ideelle løftehøjde.

Gode løfteborde til ind- og udlevering
Vareindlevering og -udlevering kræver gode løfteborde, og her vil produkter som løfteborde, rampeborde og godslifte være aktuelle, bordene gør det nemmere at læsse lastbilen uden pludselig belastning ved tab af varer fra bord til lad. Bordet kan sættes i samme højde som lastklapperne, så varer kan rutsje ned.

Løfteudstyr til præcis håndtering af paller
Lageret har brug for nogle lidt andre løsninger, om end du også kan bruge såvel varelifte som løfteborde her. Palleløfteren er en løsning skræddersyet til lagere, da den besidder en gaffel til at tage fat om paller, som så kan blive ført til eller fra pallereoler – eller evt. blive placeret en tand højere eller lavere på samme pallereol. Her kan du arbejde med mekanisk præcision.

Begge dele er mindre løsninger, som kan kombineres med flere forskellige interne transport opsæt, alt afhængig af om du bare sender et par kasser eller tusindvis hver dag.

Kontakt eventuelt Karsten fra Manupac Scandinacia på 21859486 eller send en mail via hjemmesiden manupac.dk