Mangler din virksomhed det perfekte match?

At skulle ansatte en ny leder eller medarbejder kan være svært, eftersom man ønsker at finde det helt perfekte match. Det kan være en lang og hård proces at finde en kandidat til jobbet, og man kan være usikker på om personen er den helt rette. Der er efterhånden også rift om de bedste kandidater, hvilket gør at det kan tage meget af ens tid, og derfor vælger en række virksomheder at gøre brug af executive search.

Første gang skal være lykkens gang

Første step i processen er at I som virksomhed, skal finde ud af jeres situation og hvem det er I står og mangler. Omkostningerne kan være store hvis I finder en, der alligevel ikke var det rigtige match. Det kan have konsekvenser for virksomheden, derfor er det en fordel at få hjælp udefra.

I kan følge med i hele processen, men overlader rekrutteringen til en virksomhed, der har specialiseret indenfor executive search, som derfor ved hvordan de skal finde den rette til jeres virksomhed. De vil gå igennem en række faser, der gør at de kan finde det perfekte match til jer.

Det endelige resultat

Hvis I vælger at gøre brug af executive search, vil I være sikre på at der bliver fundet en kandidat til den stilling I søger. Personen vil være en der har været igennem en række interviews og blevet særligt udvalgt. Herefter vil kandidaten blive vurderet af jer, så I kan være sikre på, at det er en I kan se i jeres virksomhed. Så at gøre brug af executive search, kan være en stor fordel for at få besat den stilling I mangler. Det er en god mulighed for at finde det perfekte match i første omgang, og derved være sikker på at personen, der overtager stillingen, er klar på at gøre det, der er bedst for jeres virksomhed.