10 Skridt til at øge konverteringer på din hjemmeside

I dette blogindlæg vil vi gennemgå 10 trin, der skal følges for at øge konverteringerne på din hjemmeside. Vi vil lave en gennemgang af nogle teknikker til at optimere konverteringen på dit website. For lagerhotel24.dk handler det om at give vores brugere den bedste oplevelse, når de besøger os – og det starter med et godt website!

Hvad vil du opnå med din hjemmeside?

Hvad er det du gerne vil opnå med din hjemmeside? At få flere kunder? Så skal du læse med her. Vi kommer nemlig ind på 10 trin, der kan hjælpe dig til at øge konverteringerne på din webshop. Dette er en vigtig strategi for mange virksomheder, da det kan betyde stor forskel for bundlinjen. Konverteringsoptimering handler om at finde de optimale løsninger for at få dine besøgende til at handle hos dig – og det er ofte små justeringer, der gør den store forskel.

Så hvad venter du på? Lad os komme i gang!

Trin # 1: Skab et overskueligt website

Trin # 2: Sørg for en god brugeroplevelse

Trin # 3: Få styr på din SEO (Search Engine Optimization)

Trin # 4: Synliggør dine USP’s (Unique Selling Point)

Trin # 5: Gør brug af CTA’s (Call To Action)

Trin # 6: Fokuser på din lagerstyring

Trin # 7: Vis produktanmeldelser

Trin # 8: Hold dine løfter

Trin # 9: Gør det nemt for brugerne at komme i kontakt med dig

Trin # 10: Tilpas din hjemmeside til mobilen

Nogle trin er sværere end andre, det indrømmer vi gerne, men de er alle vigtige at have in mente, når du gerne vil øge dine konverteringer. Det kan være en udfordring at gøre alle tingene selv, men heldigvis kan du outsource din webshops lager til et pakkehotel. På den måde har du det fulde overblik over din lagerbeholdning, uden al besværet der følger med lagerføring.