Selvstændig? Arbejd smartere med disse tips

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Vi er som forretningsmænd altid på jagt efter det gode tilbud. Vores bygge-eller anlægsfirma er en succes ud fra vores evne til at se de gode muligheder på markedet. På den ene side ser vi kunderne og markedet – at lande nye ordre eller opgaver til vores indtjening. På den anden side er, hvad vi kan gøre for at optimere vores egne arbejdsforhold. Det kan være produkter, der øger sikkerheden. Udstyr der gør arbejdet i vores fysiske krævende brancher mere behageligt i hverdagen. At værne om sig selv, er også en vigtig ting for os mænd. Vi skal trods alt holde på arbejdsmarkedet i mange år endnu. Få inspiration til at forny din arbejdsgang til det bedre lige her.

Sko fra Olholm.dk

Fysisk hårdt arbejde i virksomheden skaber behov for velvære og sikkerhed. Det er et aktivt valg, som vi med eget firma kan vælge at tilegne os. Udstyr og beklædning der gør hverdagen nemmere at håndtere. Et arbejde inden for håndværk eller leverance kræver, at vi ikke nedbryder os selv. At værne om sig selv gennem gode indkøb, der gør arbejdet mere behageligt. Fodtøj er bl.a. en vigtig faktor til os, der skal være meget aktive i vores dagligdag – arbejde i marken ved at køre ud til kunder eller løfte på tunge ting. Olholm.dk leverer bl.a. sko til os på jobbet. Sikkerhedssko, støvler og diverse andre produkter. Fodtøj der skaber en følelse af sikkerhed. Sko med evnen til at holde os varme i disse kolde vintermåneder. Vi skal huske at tænke på gøre hvert skridt behageligt, hvis vi skal holde mange år i f.eks. byggebranchen.

Løft mere og bedre

I forlængelse af godt fodtøj på jobbet, så kan vores virksomhed også have andre behov. Vi kender nok alle sammen det, at udstyret og værktøjet kan blive meget gammelt, fordi at vi sjældent skifter ud. Det kan på samme måde være, at vi blot har behov for mere komfortabelt udstyr. Udskiftning til værktøj kan ofte bringe glæde tilbage til gamle arbejdsrutiner. Opgaverne får nyt liv gennem smartere design. Os med virksomhed i byggebranchen kender til at løfte. At skulle løfte tungt og ofte gennem dagen for at løse opgaven. En ny palleløfter kan være med til at lette processen. Har din virksomhed ingen eller trænger i måske til én ny? At anskaffe sig en palleløfter med vægt, kan have store fordele. Vi skal tænke på os selv på mange områder i vores dagligdag. Palleløfterne hjælper os med at holde længere.

Efficiens i hjemmet

På den anden side af arbejdsdagen venter hjemmet for os alle sammen. Om vi så ejer én virksomhed eller arbejder for andre. Vinteren er over os – behovet for at varme boligen op stiger. Vi ønsker som mænd at optimere vores hjem, så vi kan bo billigere og bedre. Vi bør derfor udskifte vores gamle olie-eller gasfyr til en moderne luft til vand varmepumpe. Et system der tilfører fire gange så meget energi, som det selv behøver. En væsentlig opgradering med hensyn til klimavenlighed og luft i budgettet. Hjemmet kan gøres mere efficient bare, at vi er aktive.

Vi kan alle skabe bedre forhold for os selv på jobbet i vores virksomhed og i vores hjem. Ovenstående har forhåbentlig givet dig inspiration.