Sådan giver du din virksomhed et forspring med produktdigitaliseringer

Ny teknologi giver konstant nye muligheder for dig som virksomhed, og mange gange er en adoptering af de nye teknologier en forudsætning for at holde virksomheden inde i kampen.

Den hårde konkurrence betyder, at der stilles store krav til din virksomhed, mens ny teknologi på samme tid kan levere både løsninger og problemer.

Hvis du forstår at navigere i et landskab med nye teknologier, hvor du kan udnytte fordelene, kan du give dig selv en klar fordel overfor dine konkurrenter og give dig selv bedre forudsætninger for at skabe sund vækst og en succesfuld virksomhed.

Det kan du bl.a. gøre ved hjælp af intelligente produktdigitaliseringer. Som moderne virksomhed har du garanteret en masse forskellige data omkring dine produkter, hvilket kan være svært at holde styr.

Her kan produktdigitaliseringer hjælpe dig til at holde styr på store mængder data omkring dine produkter, mens produktdigitaliseringer på samme tid giver dig nogle unikke muligheder for at skabe noget smukt og effektivt marketingsmateriale.

De mange muligheder med produktdigitaliseringer

Produktdigitaliseringer spænder over en bred vifte af ting, men helt centralt i konceptet er, at du vil få skabt en digital 3D model af dit produkt.

3D modellen kan først og fremmest indeholde en masse data omkring produktet, men det giver dig på samme tid et væld af muligheder for at fremstille dit produkt på en unik måde.

3D modellen er nemlig yderst livstro og fyldt med detaljer, og du kan derfor bruge 3D modellen af dit produkt til at skabe noget marketingsmateriale, som du ikke kan skabe med traditionelle produktbilleder.

Med en 3D model af dine produkter kan du bl.a.:

  • Sætte dine produkter ind i lige præcis de omgivelser, som passer bedst til dit produkt. På den måde kan du skabe en livstro verden med dit produkt i centrum, som kan inspirere dine kunder og vække deres købelyst

  • Udvikle teksturerne på dit produkter, så små detaljer i eksempelvis stof kommer til at fremstå knivskarpt

  • Skabe BIM-objekter med 3D modellen af dit produkt, hvilket bl.a. kan bruges af dig, der arbejder med software inden for arkitektur og bygningskonstruktion

Derfor skal du lave produktdigitaliseringer

Produktdigitaliseringer er en af de teknologier, som kan gavne din virksomhed og give dig en fordel i den skarpe konkurrence mod konkurrenterne.

Du kan få dine produkter til at stråle på en måde, som det ikke før har været muligt, mens du på samme tid kan spare ressourcer og administration, da du med produktdigitaliseringer nemmere kan holde styr på store mængder af data omkring dine produkter.

Med de flotte 3D modeller af dine produkter kan du fortælle en helt unik historie om dit brand og dit produkt, og du kan derfor skabe bedre forudsætninger for at fange potentielle kunders opmærksomhed med noget marketingsmateriale, som skiller sig ud fra mængden.

Du kan inspirere dine kunder og tage dem med på din egen personlige rejse ved eksempelvis at fremvise dine produkter i flotte interiørs eller på toppen af en bjergside, for med produktdigitaliseringer er din kun din fantasi, der sætter grænser.