Sådan finder du den nye firmabil til din virksomhed

mandensunivers.dk-gomore.dk-10-05-2021

Vi kender nok alle sammen til det med at stå og mangle en bil et eller andet sted. Det kan eksempelvis være du står og mangler en bil til medarbejderne i din virksomhed, eller mangler en bil til dig selv i virksomheden. Men det kan være svært helt at finde frem til, hvilken bil man skal vælge, da der er mange forskellige muligheder på markedet. Man skal også overveje, om man vil købe en bil eller benytte sig af erhvervsleasing. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du finder bilen til din virksomhed, læs med her. 

Find dine behov i en bil 

Det første du skal gøre, hvis du gerne vil finde en bil til din virksomhed, er at finde ud af hvilke behov den skal opfylde. Det kan være meget forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvilke biler man har brug for, og derfor bør du overveje det grundigt. Det kan også være en fordel at overveje om i har brug for flere forskellige typer af biler. Det kan eksempelvis være i har brug for en varevogn med masser af plads, så i kan transportere ting rundt. Men det kan også være der er behov for en personbil så i kan køre ud til møder og lignende. 

Leasing eller købe? 

En anden ting du bør overveje, hvis du skal have en bil til din virksomhed, er om du skal lease eller købe bilen. Der findes fordele og ulemper ved begge modeller. Fordelen ved at have en firmabil gennem erhvervsleasing er, at du har mulighed for at have en bil hver måned med fast lav ydelse. Og ikke nok med det, hvis du leaser gennem GoMore, har du mulighed for at udleje bilen, når du ikke bruger den, så du har mulighed for at reducere leasing udgifterne. En af ulemperne ved at lease din firmabil, er at bilen ikke er din egen. 

Undersøg mulighederne 

Hvis du gerne vil lease en firmabil, kan det være en god ide at undersøge mulighederne grundigt. Der findes mange forskellige måder at få erhvervsleasing på, og derfor skal der nok være en leasingaftale der passer perfekt til dig. Det kan være en fordel at sammenligne forskellige leasingaftaler, så du har mulighed for at finde den der passer til dig og din virksomheds økonomi. Det kan eksempelvis være du har én bestemt bil du gerne vil lease, og derfor kan det være en god ide at finde den leasingaftale der kan lease dig bilen for lavest månedlig ydelse. På den måde finder du den nye firmabil til din virksomhed.