Mændenes guide til en god hudpleje

Det er ikke nogen hemmelighed, at hudpleje ikke altid har været det største taleemne i mændenes verden, men dette er ikke ensbetydende med, at denne ikke er relevant. Hvem vil ikke gerne passe på sin hud og fremstå bedst muligt derigennem? Og selvom antallet af hudplejeprodukter til mænd ikke er lige stort, som det er til kvinder, betyder det ikke at man skal gå på kompromis. Nedenfor findes de mest basale tips til at forstå og udføre en god hudpleje for mænd.

Til den beskæggede mand

De fleste mænd har i mere eller mindre grad skægvækst, der kan få hudplejen til at virke en anelse mere kompliceret, men dette er langt fra tilfældet. Der findes nemlig mange producenter af skægolie, der er et produkt, som har til formål at mindske udtørring af huden under skægget og derigennem bekæmpe rødme og irritation. Netop derfor er skægolie et must i den beskæggede mands hudplejerutine.

Inden du går i seng

En god aften-hudpleje kan gøre underværker for hudens fremtræden den efterfølgende dag. Og selvom dette kan lyde komplekst, kan det nemt klares med en simpel natcreme til mænd. Disse arbejder natten over og skal ofte ikke fjernes efter brug, hvilket gør dem det til den absolut nemmeste måde at klare aften-hudplejen på. Og netop her mulighederne også mange, da man kan finde den creme, der passer bedst til din hudtype samt behov, hvilket er med til at give et optimalt resultat.

Når du står op

På trods af en god og velfungerende aften-hudpleje kan det også være en god ide at udføre en anelse hudpleje om morgenen. Selvom aftenens brug af diverse cremer har gjort sit job, kan en almindelig hudolie eller øjencreme være med til jævne huden ud, fjerne mærke rander under øjnene samt give huden et generelt friskere og sundere udtryk.