Barbershop og balayage i Aarhus

Herrefrisør

Er balayage også for mænd? Svaret er ja, så længe dit hår er langt nok. Det er ikke ualmindeligt, at mænd med kort hår får farvet deres hår efter deres ønsker. Dog kræver en helfarvning konstant farvning og vedligeholdelse, da der ellers kommer triste udgroninger. Læs med her, og bliv klogere på balayage-metoden, og hvad det kan gøre for dig.

Hvad er balayage?

Balayage er en hårfarvningsmetode, der afbleger dit hår med tilfældige striber, så det ligner, at dit hår er blevet naturligt afbleget af solen. Dette look ser friskt og lækkert ud, hvilket de fleste gerne vil have, deres hår skal udstråle. Derudover kræver balayage ikke særlig meget vedligeholdelse, da der ikke farves helt ned til hårrødderne. Man kan oftest nøjes med at få fornyet en balayage hver tredje eller fjerne måned alt efter hårlængde. Tag til den herrefrisør Århus by huser, som har både en barbershop og frisørsalon i ét – ligesom Posins Frisør. Så slipper du for at skulle flere steder hen.

Kan alle få balayage?

Balayage er en innovativ hårfarvningsteknik, der giver naturligt spil i håret, og derfor kan langhårede såvel som korthårede få balayage. Dog skal der en vis længde til, før det giver mening at lave sådan en hårfarvning – frisøren skal have noget at arbejde med. Hvis det ikke er dig, men din kone eller kæreste der skal have ordnet håret, kan I med fordel besøge Posins Frisør på samme tid, hvor den ene tager i barbershoppen, imens den anden sidder i frisørsalonen og får farvet eller klippet håret.

Hvis du eller din kone/kæreste vil have en balayage, er det dog en god ide at få den lavet hos en professionel frisør, der har den nødvendige fireårige frisøruddannelse bag sig samt erfaring med de nyeste hårfarvningsteknikker. På denne måde undgår du, at hårfarvningen ender med kontraster og tydelige kanter i afblegningen. En balayage skal se tilfældig ud, men selve teknikken er yderst kompleks.

En balayage holder længe

Som nævnt kræver en balayage ikke den store vedligeholdelse. Dog skal du regne med at få den lavet oftere, hvis du har kort hår, da korte frisurer skal holdes ved lige oftere, end hvis der er tale om langt hår. Ved at gå til en frisør, hvor der også er en barbershop, kan du nemt få ordnet alt i samme besøg. Du kan med fordel sætte god tid af til en forkælelsesfridag, hvor du tager afsted til frisør og kommer hjem som en ny mand.

Kan ens skæg få balayage?

Først og fremmest skal man aldrig farve sit skæg med andet end skægfarve. Skægfarver er beregnet til det grove ansigtshår, fordi det kan trænge igennem det. Derfor kan man ikke sammenligne skægfarver med hårfarver. Inden du eksperimenterer med skægfarver, bør du have en sund hud under. Udvalget af skægfarver er efterhånden blevet ret bredt, og du kan nemt selv finde en skægfarve, der passer til dine præferencer. Du kan med fordel spørge din barber, om det er noget, de kan gøre for dig.

Det er nok de færreste, der vil vælge at lave en balayage i deres skæg. Som oftest ønsker man ikke denne lyse effekt i sit skæg, som man gør i sit hår. Er du i tvivl om, hvordan du skal pleje dit skæg, kan du altid kontakte din barber og få vejledning og gode råd.