Individuelle og fleksible løsninger til dig som ønsker en ny gaffeltruck

Individuelle og fleksible løsninger til dig som ønsker en ny gaffeltruck

Med gaffeltruck får du den ultimative maskine til transportering af stort og tungt gods. Med en gaffeltruck kan du få en maskine der kan transportere godt og store genstande fra 10 – 80 ton alt efter hvilken gaffeltruck og model der er tale om.

En gaffeltruck kan i dag fås i 3 forskellige modeller, på baggrund for hvilken motor og generator maskinen er produceret med. De 3 forskellige modeller og former for gaffeltruck har hver deres fordele og ulemper, men vigtigst af alt, dækker hver gaffeltruck et behov for dig som kunde.

En gaffeltruck på elektricitet

Den elektroniske gaffeltruck har en evne til at kunne transportere stort og tungt gods i størrelsesintervallet fra 4 ton til 16 ton. El trucken er produceret med en elektronisk motor og kører derfor kun på 100% elektricitet. El trucken er derfor egnet til den miljøbevidste virksomhed, som ønsker at vise et grønt og miljørigtigt ydre ud til deres kunder og omverden. Udover at vise et miljøbevidst touch fra virksomhedens side, har den elektroniske truck også den fordel, at den kan anvendes i indendørs brug, da den ikke forurener giftige stoffer og røg.

 

En diesel drevet gaffeltruck

Den diesel drevet gaffeltruck, er den mest udbredte af alle modellerne af gaffeltrucks. Den diesel drevet gaffeltruck har en evne til at kunne transportere stort og tungt gods i størrelsesintervallet fra 10 ton – 80 ton. Den diesel drevet gaffeltruck anvender som beskrevet diesel som brændstof og kan derfor ikke anvendes under lukket indendørs rum, grundet den høje forurening motor udleder. Den diesel drevet gaffeltruck kan dog godt anvendes indendørs, det kræver at vinduer, porter, og luger står åbne så der skabes en tilpas udluftning, for at undgå skadelige forhold for medarbejdere og andre tilstedeværende.

 

En gaffeltruck med gas som brændstof

Gaffeltrucken som er drevet, er gas har en evne til at kunne transportere stort og tungt gods i størrelsesintervallet 6 ton til 12 ton. Gaffeltrucken anvender en motor som er gas drevet og kan derfor heller ikke anvendes i en lukket indendørs hal, medmindre alle vinduer, porter og luger står åbne, for ikke at skabe usund atmosfære at være i, for eventuelle medarbejdere og kunder. Gaffeltrucken er egnet til udendørsbrug, hvor den lille maskine nemt og fleksibelt kan komme igennem små passager. Trods gaffeltruckens størrelse har den en evne til at flytte meget tungt gods, uden at den går i overbalance.

 

Hvilken gaffeltruck er så den perfekte?

Den perfekte gaffeltruck er selvfølgelig den, som dækker præcis de behov som dig og din virksomhed skal have dækket og ønsker at få dækket. Fordelene ved de gaffeltrucks ”El truck” og ”Den gas drevet gaffeltruck” er at de begge er meget små i størrelse, med har en enorm råstyrke og robusthed, som gør at de kan transportere stort gods og stadigvæk have en stor fleksibilitet på de små arealer. De diesel drevet gaffeltruck har selvfølgelig en stor fordel, for de kunder som ønsker at skulle flytte enorme mængder tungt gods, med en og samme gaffeltruck.