Disse drikke skal du have i dit barskab

Barskabet har den funktion, at indeholde alverdens lækre flasker spiritus og diverse drink-redskaber. Det oser af prestige, når man træder ind i et hus, hvor der står et flot barskab. Barskabet kan nærmest kalde på en, og så må man simpelthen over, og kigge på alle sagerne. Hvis man er heldig, bliver man tilbudt at kunne skænke sig selv et glas eller mixe en drink.

 

Når det kommer til indholdet af dit barskab, er der flere typer af alkohol og spiritus, som du altid bør have på hylderne.

 

Tequila

 

Tequilaen er kendt for, at være en rigtig feststarter – men den kan også være en fest-afslutter! Det kan hurtigt ske, at man får for meget af den lækre drik, og så er konsekvenserne altså til at mærke. If you know, you know. Uanset, hvad dit forhold er til tequila, bør du have en flaske i dit barskab.

 

Gin

 

Gin er en sand klassiker, og hører bestemt til i barskabet. Der er ikke noget bedre end en iskold gin tonic, så det er vigtigt, at du også altid har tonic på lager.

Skotsk Whisky

 

Skotsk whisky er virkelig topklasse inden for spiritus. Du vil helt sikkert opleve, at have besøg af en ægte whisky-elsker, og så er det altså rigtig godt, at kunne trylle lidt og servere et glas af de gode sager.

 

Vodka

 

Med vodka er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan lave rigtig mange drinks med vodka, og det er derfor, at vodkaen er så populær, at have i barskabet. Vodkaen er ligesom de ovenstående drikke, et sandt must.

 

Rom

 

Om det er hvid eller mørk rom, så bør du også have en flaske af den stærke spiritus i barskabet, til når du laver Mojito eller Dark n’ Stormy.