Vandretur i Norge

Skandinavien er et smukt sted at bo, og byder på en meget varieret form for natur. Det danske landskab er fladt og fyldt med marker, skov og by. Har du lyst til at se en vildere natur, men hvor vejrforhold og mennesker stadig minder om det, du kender, så er en vandretur i de norske fjelde lige noget for dig. Norge byder på et utal af forskellige fjelde, søer og anden smuk natur, som alle i virkeligheden bør opleve i deres liv. Et af disse steder er Jotunheimen, som er Norges mest besøgte nationalpark. Dette enorme område byder på utrolige oplevelser i helt unikke omgivelser. Ruterne findes i forskellige sværhedsgrader, så der er både noget til den erfarne vandrer eller til nybegynderen. Er du ikke til at bo i telt, så er der utroligt mange hytter undervejs, disse er alle betjent med mulighed for bad, seng og mad. Turen over besseggen, som er placeret i Jotunheimen, er en af de mest populære og dette af en grund. Denne vandretur over en bjergryg, byder bl.a. på passager, hvor der er frit fald på flere hundrede meter på begge sider, med udsigt over to forskellige søer, det frie fald giver et ordentligt sus i maven, men oplevelsen er som ingen anden. Skal du afsted på vandretur, er det vigtigt med det rigtige udstyr, se med her for det mest væsentlige grej til din tur.

Udstyret letter din vandretur

Når du vandrer, er det værdifuldt at have pakket det rigtige grej. Først og fremmest er påklædningen rigtig vigtig, og her skal du pakke efter sæsonen. Vejrforholdene i højder kan også svinge meget, da skal du pakke forskelligt tøj. Skoene er måske den vigtigste del af din påklædning, da dårlige sko kan have negative konsekvenser som vabler, ømme fødder eller i værste fald skader. Foruden dette er det vigtigt at du medbringer telt, liggeunderlag og en sovepose, da søvn på en vandretur er uundværligt. Skal du selv lave mad på turen skal du huske grej til formålet, dette kunne f.eks. være gasbrænder, tallerkner, bestik, termoflaske og selvfølgelig selve maden. Sidst men ikke mindst er fornødenheder i form af toiletsager utroligt vigtige, dette kunne være tandbørste, tandpasta og solcreme, som du ikke vil undvære på en længere tur.

Køb en rygsæk fra Osprey og pak med lethed alt dit udstyr

Osprey er et brand, der producerer rygsække til mange forskellige formål, og specielt indenfor vandrerygsække er der tale om nogle af de bedste rygsække på markedet. Deres rygsække er innovative og altid af høj kvalitet, samtidig har de modeller til alle formål, om du skal afsted en enkelt dag eller flere uger, så har de det, du har brug for. Produkterne er kendt for at holde utroligt længe, og sælges også til overkommelige priser, så du får value for money. Skulle uheldet være ude, og din Osprey vandrerygsæk går i stykker, så tilbyder de oftest at reparere den fremfor at udskifte den. Dette er med til at passe på vores natur, hvilket er utroligt vigtigt, da vi ellers ikke har nogle steder at vandre.