Unikke fordele ved at rejse til Sverige i bus

Sverige

En biltur til Sverige er en overkommelig rejse, som rigtig mange danskere hvert år begiver sig ud på. Vores spændende og smukke naboland er blot få timers kørsel fra Danmark, og her venter et væld af dejlige oplevelser – uanset sæson.

Hvis du planlægger en biltur til Sverige sammen med familie, venner eller kolleger, kan det for nogle være en logistisk hovedpine at finde den rette transport til Sverige. Det kræver, at alle på turen har adgang til en bil eller et lift, men det er for mange ikke optimalt at starte en ferie med at sidde i forskellige biler på vej mod den samme destination.

Derfor kan en lejet bus eller minibus være en rigtig god løsning til rejsen mod Sverige. Med en lejet bus kan alle mand rejse i samlet flok – og endda uden bekymringer om ruter og mange timer bag rattet. En bus med kurs mod Sverige lejes nemlig inklusive en chauffør.

Find de bedste priser på rejsen

Det er nemt og enkelt at finde den bedste pris på en bus til Sverige. Ved online at sammenligne priser hos forskellige busselskaber kan du finde det helt rette tilbud til netop dig og dine rejseplaner.

Det er muligt at få et overblik over de forskellige typer af busser, så du kan vælge en bus, der passer til rejsegruppens størrelse og komfortkrav. Busser findes i mange typer, og det er eksempelvis muligt at leje en VIP-bus, som giver de bedste muligheder for en behagelig rejse.

Busser til leje kan være alt fra en minibus med plads til 14-20 personer til store turistbusser med plads til 27-56 personer. Er I et rigtig stort selskab, er det endda muligt at leje en dobbeltdækkerbus med plads til op til 89 passagerer.

3 unikke oplevelser i Sverige

Når buslejen er på plads, er det bare at glæde sig til de mange oplevelser, der venter i Sverige. Selvom vores svenske nabo er tæt på, så byder landet på anderledes natur, vidt forskellige byer og en anden kultur.

Her er tre af de mest typiske ferietyper i Sverige:

1.     Skiferie med venner eller familie

De svenske løjper er helt perfekte til en aktiv skiferie med enten venner eller familie. Det kan være, at du drømmer om at samle en stor vennegruppe i en lejet bus og køre afsted mod eventyr på de svenske skisportssteder. Eller måske er I en stor familie, der skal have en unik oplevelse for livet.

2.     Storbyferie i Stockholm

Det kan også være, at I er en stor gruppe, der gerne vil på opdagelse i den spændende svenske hovedstad, Stockholm. En weekendtur til Stockholm er helt oplagt som overraskelse til en polterabend, en rund fødselsdag eller andre store dage. I den pulserende svenske storby venter alt fra unik arkitektur til flotte museer, gode restauranter og fristende butikker.

3.     Idyllisk sommerhusferie i Sverige

Et klassisk ferievalg er de ikoniske røde sommerhuse, der ligger overalt i de svenske skove og byer. Her får I hygge og afslapning for alle pengene – og med en bus kan hele selskabet i samlet flok rejse sammen til sommerhuset. Den perfekte start på en uforglemmelig ferie i Sverige.