Køge er fyldt med oplevelser

Byen er en meget aktiv by og man kan få mange oplevelser i Køge. Byen ligger i flotte naturomgivelser og det benytter den til aktiviteter. Der er kanoudlejning ved Køge Å, så parret eller familien kan sejle en tur. Derudover er der brede sandstrande langs Køge Bugt, hvor der er masser af plads til alle og for børn til at boltre sig på. Sidst men ikke mindst byder byen også på en masse outdoor arrangementer for børn.

For de mere kulturelle er forskellige seværdigheder at besøge i Køge. Byen indeholder blandt andet en del museer der med forskellige temaer. Heriblandt er der et lokalhistorisk museum, en udstilling der omhandler modelskibe samt Køge museum om vikingetiden. Derudover er det i den grad værd at besøge Kjøge Mini By, hvor der her er blevet opført en historisk korrekt udgave af Køge by anno 1865 i størrelsesforholdet 1:10.

 

Følg kunsten rundt i byen

For de kunstinteresserede er der nok at tage hul på i Køge. Byen rummer flere gallerier, kunstforeninger samt en del udendørs kunst. Den udendørs kunst kan nydes på stille og rolig tur rundt i byen og er let at finde – du skal blot følge kortet over kulturruten i Køge. På denne rute kan du se Tape Art billeder på vægge og facader, skabt af internationale kunstnere. Derudover har Køge også en uge om året hvor der bliver givet den max gas. I hele uge 35 er der nemlig musik på Køge Torv og det er gratis adgang!

 

Besøg Køge Svømmeland

Tag også en tur til Køge Svømmeland – det kan nemt blive en heldagstur. Svømmelandet byder på ubegrænset tid i den flotte svømmehal, mange forskellige bassiner, saunaer, vand-rutschebane, klatrevæg, vipper, café, motionscenter og dejlige omgivelser i det arkitektonisk flotte svømmeland.

Svømmelandet ligger vand og omgivelser til både almindelige badegæster, til motionister, familier og alle andre, som holder af vand.