Til udendørsmanden, der har alt

De fleste udendørstyper har som regel udstyret i orden. Der er næppe noget værre for en outdoor- mand end at gå ned på gear. Der skal være forberedt en løsning på enhver situation, når man er storforbruger af det skønne udeliv. Og hvad gør man så, hvis man står og skal finde en gave til udendørsmanden, der egentlig har alt, hvad han allerede har brug for? Det er nu, du skal tænke fremadrettet. For ofte er det, vi har allermest brug for slet ikke noget, vi er bevidste om, før vi står og mangler det. Og så er det først rigtig kedeligt.

De fleste udendørsentusiaster kender nok følelsen af at ligge på en campingplads og nyde regnen, hvorefter man pludselig bliver opmærksom på, at man har glemt vinduesreservedele til campingvogn. Eller måske er du en af dem, der har brugt timevis på at få gang i bål til snobrødsbagning og skumfiduser, men ikke haft de rette komponenter med i bagagen til at lave det bedste bål. Læs med her, hvis du vil have idéer til, hvordan du kan gøre dit udendørsliv lidt federe, eller hvis du bare har brug for inspiration til, hvordan du kan glæde din udendørsmand.

Nydelse i naturen

Det er nu engang bare sjovere at sove tørt. Også i en sove-under-åben-himmel situation. Det er både hyggeligt og afslappende at være i naturen. Det kan man få rigtig meget ud af i en travl og krævende hverdag. Der er det nemlig ikke kun sundt, men ofte helt afgørende med nogle små afbræk i naturen. Men det kræver noget gear, hvis det samtidig skal være en komfortabel oplevelse.

Det kan du heldigvis finde i både god kvalitet og til en fornuftig pris hos en række forhandlere. Også online. Du kan også ofte finde lagersalg netop med fokus på udendørsliv, hvor du kan finde gear til alle årstider, terræn og temperaturer. Når du har udstyret på plads, så er der ingen undskyldning. Så er det bare op på cyklen eller i vandrestøvlerne og ellers afsted ud i naturen. Nå ja, og husk så at medbringe myggespray og høfebermedicin – og selvfølgelig højt humør.

Pas på naturen – også indenfor

Måske er du typen, der ikke er så meget til myggestik og jord under neglene. Det betyder dog heldigvis ikke, at du ikke kan få lidt lækker naturfølelse ind i hjemmet. Der er mange måder at få grøn stemning i hjemmet. Du kan anskaffe dig en brændeovn.

Men her er det vigtigt, at du har det rette optændingsgrej, fx heatlets træpiller, så du får den nemmeste og mest energivenlige løsning. Det er også altid rart at se et naturprogram en kold vinterdag under et varmt tæppe. Sørg dog for, at der er varmet godt op. Luft til vand varmepumper varmer hjemmet op – og passer samtidig på både miljø og pengepung. Måske er du så heldig, at der falder sne. Og så er det jo faktisk allerbedst at sidde med fødderne oppe og nyde varmen indenfor.