5 ting alle mænd bør have i garderoben

Selvfølgelig har vi alle sammen vores egen personlige stil. Men der er alligevel flere ting, som alle mænd bør have i garderoben uanset stil. Her finder du en oversigt over fem forskellige beklædningsgenstande, der bør være i dit skab.

En hvid skjorte

En hvid skjorte er et absolut must-have for alle mænd. Hvide skjorter kan bruges i mange forskellige situationer og til mange formål. Derfor er det alfa og omega, at du har en eller flere hvide skjorter i klædeskabet. Skjorterne må meget gerne være en smule forskellige, så du har noget at vælge mellem, når du skal bruge en hvid skjorte.

Skræddersyet jakkesæt

Udover en hvid skjorte bør alle mænd også have et skræddersyet jakkesæt. Der er ikke noget mere stilfuldt end et skræddersyet jakkesæt. Sørg for at holde jakkesættet i en god stand, så du altid kan tage det på. 

Hvide sneakers

Du kan ikke gå galt i byen med et par hvide sneakers. Disse sko er ideelle til både afslappet arbejdstøj samt til hverdag. Desuden går hvide sneakers godt sammen med alle typer af outfits.

Denimjakke

Denimjakker er en undervurderet beklædningsgenstand. Men rent faktisk er det en god ting at have den i din garderobe. Denimjakker er nemlig nemme at style og ser bare rigtig godt ud. Du kan style sådan en jakke over en sweatshirt eller en almindelig t-shirt for et smart og afslappet look.

Joggingbukser

Et par flatterende joggingbukser er ligeledes en fordel at have i skabet. Ikke nok med at du kan bruge disse bukser derhjemme, kan de også være smarte, når du skal klare praktiske gøremål i byen.