Tid til en legendarisk tur med drengene

Drengetur

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

Hvad gør du og drengene, når I får et godt tilbud kastet i hænderne? Når flokken kan se frem til mange timer i godt selskab med en bajer i hånden? Kom væk fra studie, arbejde eller hverdagen med kæresten, og skab den ultimative drengeferie. Det er nemmere, end man tror gennem nye muligheder for bestilling på internettet. Det er ligeledes billigt for dig og dine kammerater. At få nye oplevelser og indtryk i en af Danmarks andre fede storbyer. Opdag nye steder at feste til den lyse morgen i selskab med dem, du kender – det hele starter med at bestille en bus online.

At udforske en ny by med dine drenge? Tage til en omgang fodbold på et større stadion i den anden ende af landet? Måske tage på pubcrawl i Hamborg henover juleferien? Mulighederne er mange, når man først begynder at tale om ferie på værtshuset eller i chatten på Facebook. Fælles for alle ideerne og de forskellige rejsedestinationer er, at planlægning og bestilling af transport ikke kan være nemmere. En busferie er løsningen på at komme fra hjembyen til større og vildere steder i Danmark eller udlandet. Det er en billig måde at rejse på – så der er penge til en ekstra omgang pilsnere, når selskabet ankommer.

Spar penge og nyd turen

Det kan være svært at samle den store gruppe drenge, når hverdagen står på familie- og arbejdsliv. Måske er det studiet, der trykker med en høj arbejdsbyrde? Ferier med sine venner er ofte vanskeligt at planlægge, når man er mange. Kalenderen skal udfyldes i rigtig god tid, hvis det er ferieplaner. Flyrejser til udlandet i en uge kan nærmest være umuligt at få tilpasset til din gruppe på mere end fem-seks kammerater. Busferien kan løse problemet med at skabe den vildeste tur med dine venner. Ture på én enkelt dag og forlængede weekender passer især til busferien. Drengeturen kan blive en realitet.

Som en gruppe af kammerater har I f.eks. muligheden for at leje en minibus til jeres arrangement. Privat og eksklusiv transport, hvor ingen skal tænke på at køre ordentligt i trafikken. Lad chaufføren føre jer fra hjembyen til jeres destination, mens du og dit selskab kan tale, råbe eller synge bagved. Alle kan nyde alkohol under kørslen, hvis det er ønsket. Bestilling og leje af busser er nemt og ligetil – find en minibus her. Jeres eventyr kan starte inden længe. Hjemmesiden giver overblik og mulighed for sammenligning af tilbud. På den måde kan jeres gruppe finde det bedste tilbud for jer og med garanti spare en masse penge. Penge, som man sandsynligvis hellere vil bruge andre steder, ikke?

Busrejsen giver samme muligheder for at komme ud til store dele af Europa. På samme måde som flyrejsen. En minibus kræver dog hverken check-ind eller større sikkerhedstjek for at stige ombord. Gør oplevelsen for dig og dine kammerater mere ligetil. Start allerede planlægningen af året mest legendariske drengetur nu. Klik på ovenstående linktekst og oplev, hvor nemt det kan gøres. Det bliver I kun glade for.