Strømlinet til hverdag og fest

Sætter du pris på et godt jakkesæt, der holder farven og faconen, og som du føler dig behageligt til mode i? Det er i hvert fald ikke særligt fedt, hvis man går rundt i tøj, der ikke er rart at have på. Det er en følelse, de fleste kan sætte sig ind i, men som de færreste bryder sig om.

Men hvordan vælger man egentlig det rette jakkesæt? Der er flere forskellige ting, man kan kigge på. Hvad er det egentlig, det skal bruges til? I nogle brancher er det meget almindeligt at bruge jakkesæt hver eneste dag, så her er du nødt til at have flere sæt, man kan skifte mellem. Det er typisk de klassiske sæt i blå, grå eller sort, men det kan også være, du har mulighed for at skille dig lidt ud med en alternativ farve, der falder i øjnene, når man kigger på dig.

Mod eller traditioner?

Hvis du skal til fest, kan du overveje, om ikke du er klar på at tage en modig beslutning og vælge et helt anderledes jakkesæt. Måske et rødt eller turkisgrønt jakkesæt er noget for dig? Hvis du skal holde ud at have det på en hel aften, kan det godt betale sig at få det skræddersyet, så det sidder helt perfekt. Det er der også fremtidsudsigter i, for så er der god chance for, at du kan bruge det til festlige begivenheder en anden gang, når der med garanti bliver brug for det – det er sjældent, man kun får et jakkesæt brugt én gang.

Med et lækkert jakkesæt bliver du lynhurtigt en, der bliver kigget efter, når du går på gaden, og de fleste nikker godkendende til et sæt, hvor skjorten er strøget og manchetknapperne vender rigtigt. Du har med andre ord et par rettesnore, du kan gå efter, når du vælger tøj.