Kan man få en sammenfoldende og let transportabel cykel? Ja, det kan man!

Hvis man leder efter en let cykel, som også er nem at transportere med sig, uden at man skal sidde på den. Så skal man have en letvægt foldecykel. En foldecykel er en lille cykel, som kan foldes sammen. Derved kan den rigtig let transporteres med i bilen. Cyklen er meget ideel som campingcykel for campisterne, som har brug for at komme let omkring ude på campingpladserne, men også have cyklen let med hjem igen.

Derudover er cyklen også utrolig smart som pendlercykel, da den som sagt kan foldes sammen, og dermed er let at have med i toget eller i bussen. På denne måde behøver man ikke gå på kompromis ved at cykle hele vejen, eller gå vejen til bus eller tog.

Ud over at foldecyklerne er utrolig smarte med deres sammenfoldende funktion, så er det også rigtig smarte med deres vægt. For hvad er smart ved en transportabel cykel, hvis den er for tung, til at man overhovedet kan transportere den? Intet. Så derfor er det smartest, at vælgeletvægt foldecykel.

Der findes flere forskellige og meget smarte foldecykler, som passer til alle typer behov

De smarte og nemme foldecykler fås med to forskellige slags stel. De kan nemlig fås med aluminiumstel eller med stålstel. Forskellen på cyklerne af de to forskellige slags stel er, at cyklen med stålstel, vil være billigere end den selv samme cykel af aluminium.
Dog er cyklen af stålstel tungere end en cykel med aluminium stel. Så hvis man vil bruge sin cykel ofte, vil det være smartest at købe den letteste af slagsen, nemlig en cykel med stel af aluminium. Derudover er en foldecykel af aluminium også mere stabil under cykelturene. Det vil også være smart, at vælge en cykel med det antal gear, som passer bedst med ens cykelvaner.