Inspiration til solitaireringe i guld og diamant

ole-lynggard-solitaire-vielse

For danskere og andre skandinaver samles det smukke, enkle og elegante sig i en diamant, da den kan bruges til hverdag, men også til fest. Det er noget der passer danskere. At have en dyr ring er skønt, men kun at kunne bruge den et par gange om året passer ikke rigtig til vores nøjsomme kultur. Derfor er en solitairering perfekt, eftersom den både kan bruges til hverdag, men også til fest.

Mesterligt håndværk med et moderne og klassisk design

Mesterligt håndværk og vedholdende passion for detaljer er iboende faktorer i skabelsen af ​ diamantkabelsmykker fra Ole Lynggard. En ubesmittet skåret diamant med udsøgt klarhed indbegreber kærlighed til og troskab til en meget speciel. En smuk, håndlavet solitaire forlovelsesring symboliserer styrken i din kærlighed – og alle håb om et liv, der deles på godt og ondt.

Uanset om det er et moderne, klassisk design eller et ukonventionelt symbol på kærlighed, tilpasser en diamantkabal sig til den kvinde, den pryder. For at passe til din enestående kærlighed tilbyder vi brillantslebne diamanter såvel som pære- eller hjerteformede fancy-cut diamanter i enhver tænkelig størrelse til skræddersyede solitaire engagement smykker. Placer din specielle ordre i en af ​​vores flagskibsbutikker, hvor diamanteksperter deler deres anbefalinger og guider dit køb af en unik diamant, der matcher dine personlige ønsker.

De 4 C’er

Diamanter kommer i stort set alle farver. Du kan få farvede diamanter som sorte, røde, blå, lyserøde og gule, men de er så sjældne at der kun findes 1-5 farvede diamanter om året. De fleste diamanter der findes er i scalaen hvid til gul. Den hvide anses som den fineste. Og dog, da en hel ren gul diamant er så sjælden at den anses som være yderst værdifuld.

En diamant som ikke er farvet vurderes efter de 4 C’er. Carat, Colour, Clarity og Cut. For at vurdere en diamant skal den ikke sidde i en indfatning, da den ellers ikke kan ses fra bagsiden. Carat beskriver hvor stor diamanten er. En typisk solitairering med en enkel sten i vil ofte være på 0,1 eller 0,2 carat. En diamant på over 1 carat er både sjælden og stor.