Hvem ser mest fjollet ud til årets julefrokost?

Julefrokost er for mange arbejdspladser den største fest om året, og den skal ikke have for lidt, hverken når det kommer til mad, drikke eller sjov og ballade. Står du for at skulle arrangere festlighederne, kan det godt være en stor mundfuld, og der er mange ting, du bør tage højde for.

Hvor skal festen afholdes?

Har I et kontor eller et andet lokale, hvor det er muligt at afholde en julefrokost, så er det en god idé at gøre det der. Så kan I være det lige så længe, I vil og have det sjovt natten lang. Alternativt ville være at leje et lokale med de vigtigste ting. Er I en lille flok, kunne I også bestille bord på en lækker restaurant, da der er mange steder, der har nogle gode julefrokosttilbud.

Skal I have traditionel julemad eller noget andet spændende?

Når det kommer til maden, er det ret vigtigt at forventningsafstemme med de andre gæster. Ikke alle elsker julemad, og man kan også sagtens få for meget af det i løbet af december. Hvis ikke det skal være julemad, kunne et godt alternativ være en lækker barbecue buffet med en masse tilbehør. Er I alle vilde med sushi, kunne det også gøre sig godt til en festlig aften. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og selvfølgelig hvad gæsterne helst vil spise. Husk også gode drikkevarer. Sørg for der er noget for alle, det vil sige både noget uden alkohol samt drinks og øl.

Underholdning der kan få alle med

Der findes en masse sjove ting, man kan lave som underholdning til en julefrokost, men en som med sikkerhed kan få alle med ombord, er hvis man laver en konkurrence om, hvem der kan se mest fjollet ud til årets julefrokost. Der er rig mulighed for at finde alverdens julesweatre, pynt og udklædning. Så er I friske på lidt ekstra sjov og fjollet stemning, kan denne konkurrence skabe mange gode grin både på dagen og efterfølgende. Glem heller ikke pakkespil, for det er bare en leg, man aldrig bliver træt af. Sæt et budget inden, og lav eventuelt en overraskelse fra firmaets side med en lækker gave, hvis man er så heldig at få mandlen i risalamanden. Det kunne være et gavekort til en oplevelse, en lækker gavekurv eller en julesweater.

Sørg for musik og pynt, der spiller

Det er en julefrokost, og du kan derfor give den fuld hammer med både pynt og musik. Det er en fest fra start til slut, og du kan derfor virkelig lade din kreative side udfolde sig. Lyskæder, glitter, guirlander og en god spilleliste, så er der lagt i til en god fest.