Gode idéer til hvad du kan lave med din ven

Det er altid fedt at ses med en god ven, men det er ikke altid helt let at finde på noget at lave. Et venskab er lidt ligesom et forhold, hvor det kan være godt at finde på noget helt nyt at lave en gang imellem. Så hvis du er løbet tør for nogle ting at lave med din ven eller gerne vil prøve noget helt nyt, kan du få noget inspiration her.

Hold en spilleaften

I mødes måske en gang imellem til et glas vin el.lign., men sætter i nogensinde en hel aften af til at spille brætspil sammen? I kan ovenikøbet kombinere vinen og brætspillene for en rigtig god aften. Når I skal finde på noget at lave, behøver det slet ikke at være noget vildt og voldsomt. En simpel spilleaften med noget musik i baggrunden kan sagtens gøre arbejdet.

Sæt et mål sammen

Hvis I har noget, I gerne vil opnå, kan I vælge at gøre det i fællesskab. Det kan nogle gange være langt lettere at sætte sig et mål og rent faktisk opnå det, hvis der er en, der er i samme båd som dig. Det kunne f.eks. være sådan noget som et rygestop. Se mere her hvis I har svært ved at gennemføre jeres rygestop fra den ene dag til den anden. I kan nemlig gøre det lettere vha. en e-cigaret.

Tag ud og vær kulturelle

Hvis ikke det er noget, I plejer at gøre så meget, lyder det måske kedeligt i jeres ører. Men det behøver det slet ikke at være. Der findes f.eks. en hel masse fede museer, I kan tage ud og besøge. Det kan godt være rigtig spændende, men det handler i bund og grund lige så meget om at komme ud og lave noget anderledes sammen.