Få en god slapper på vildmarksturen

Hvis man har en travl hverdag med mange møder og intense forløb, hvor deadlines og kundepleje står en til halsen, så kan man godt trænge til at komme helt væk. Ikke bare over på den nærmeste café, men reelt virkelig helt væk. Ud i ødemarken, hvor intet kan nå en. Hvor alting bliver enkelt og simpelt. Hvor roen kan sænke sig over hjernen og kroppen kan blive træt på den fede måde. En vildmarkstur med telt og sovepose er en virkelig god måde at koble af på.

Når man, efter timers hård vandring, har slået lejr og bålet knitrer, med god mad og varm kaffe, så trænger kroppen til hvile på den naturlige måde. Kroppen er træt som en krop, der har været brugt til noget rigtigt. Det er en skøn fornemmelse. Her er et godt Liggeunderlag det eneste rigtige for den trætte vandrer, der bare skal have sig en velfortjent slapper. Liggeunderlag fås i mange forskellige udgaver. Du kan finde en del af dem hos grejfreak.dk, hvor du også finder andet godt grej.

Lad roen falde på dig

Hvis man har vandret langt i vild natur og passeret skovarealer og vandløb, set bjerge tårne sig op i det fjerne, og nydt skyernes drift hen over himlen, så er man træt på den sunde måde. Man har brugt sig selv og sin krop på den fede måde. At ligge i sit telt på et godt liggeunderlag, efter sådan en dag, og kigge ud af teltåbningen og se bålet brænde ned og himlen mørkne over sø og skov, så har man det virkelig skønt.

I disse situationer kan man være heldig at opleve den fulde nydelse af at være et menneske. At mærke samhørigheden med det, der omgiver en. Luften, ilden, vandet og jorden under liggeunderlaget. Alt sammen så tæt på. Den friske luft i lungerne, den store jordklode under en, vandet, der glitrer i den sene aftensol, og ilden, som endnu varmer ved bålet.

Lykke på et liggeunderlag

Denne følelse er vel nok noget af det tætteste et menneske kan komme på en virkelig lykke. En simpel lykke, men dog så stor, fordi den rummer hele det universelle i sig. Mand, du er en del af det her store system, hvor naturen råder og lader dig klare dig selv. Hvor du har fred for forstyrrende mails og beskeder fra kunder og kolleger, der stresser i civilisationen, lige som du selv gør til hverdag.

Og det er fint at arbejde og stresse på jobbet i perioder. Det er sådan vi moderne mennesker lever. Men en tur ud i det simple, det vilde, bare en gang imellem. Det er rigtigt godt for både sjæl og legeme.