En sandal til alle lejligheder

Mangler du en slidstærk og holdbar sandal til enten arbejdet eller vandreturen? Så kunne et par Teva sandaler være en oplagt mulighed for dig. Læs med i artiklen herunder og læs mere om Tevas sortiment, og lad artiklen hjælpe dig med at finde den helt rette sandal.

Fra en idé til foregangs-firma

Teva blev lanceret i 1984, og er et af de absolutte foregangs-firmaer, når det kommer til sandaler, og har siden 1984 produceret sandaler til ethvert behov. Mærket har et stort fokus på slidstyrke, pasform og farver.  I dag sælges Teva sandaler hele verden over. 

Teva har i dag et stort sortiment, og hvilken model du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge sandalen til. Overordnet så findes der ni modeller, og nedenfor kan du læse om alle modellerne, og hvad der er særligt ved lige netop den model. Med det store sortiment, er du også sikret at finde en sandal til dine behov. 

De ni modeller 

Teva Terra fi kommer i flere varianter, men fælles for denne model er, at de er rigtig gode som vandresandaler. Modellen er meget slidstærk, men samtidig let, hvilket gør det velegnet til outdoor.   

Teva tirra er en god sandal, som man nemt kan gå mange timer i. Den er god til hverdagen, men også til vandreture med et stabilt underlag. Denne model fås både i gummi, nylon og læder. 

Teva Original Universal er den først model, som Teva lavede. Denne model har derfor også være en fast del af sortiment siden 1984. Original Universal er stadig en meget populær model, og en standard sandal til både hverdag og rejser. 

Teva Voya Flip er en klipklap, som er meget let. Denne model er perfekt til badeferien, da Voya Flip har en gummisål med et godt greb, hvilket egner sig meget godt til de våde fliser ved poolen. 

Teva Olowahu er ligesom Voya Flip en klipklap, denne model sidder dog bedre fast på foden med et funktionelt system af remme. Modellen har et feminint look og en rigtig god pasform. 

Teva Verra er en sandal lavet i gummi og nylon. Den har en stødabsorberende gummisål, som gør, at den er komfortabel at have på hele dagen. 

Teva Universal Trail har en vibram-sål, og er oplagt til en gå tur i bjergene eller skoven. Du kan være sikker på at have et godt fodfæste med denne model. 

Teva Hurricane er en praktisk sandal, hvor der ikke er gået på kompromi med komfort eller stil. Modellen er lavet af materialer, som tåler at blive brugt rigtig meget, og med en fodseng af EVA-skum, er du sikret en god stødabsorbering

Teva Mahonia er den sidste model, og er en elegant sandal til hverdag. Modellen har læderremme, så den er behagelig at have på. Derudover tåler denne model også at blive lidt våde.