Drømmer du om at få en ny hobby?

Vi er alle sammen forskellige, men mange vil nok på et tidspunkt i deres voksenliv føle, at de sidder fast. Det kan være arbejdsmæssigt, hvor du føler, at du ikke har den samme glæde som før i tiden, men måske heller ikke tør tage springet ud i noget helt nyt. Det kan også være i din fritid, at du føler, at dit liv står lidt stille. Måske du føler, at dit liv handler om arbejde, familie og meget lidt om, hvad du egentlig selv gerne vil. Hvis du tænker, at jeg kunne snakke om dig, så læs med videre.

Tag et jagttegn

Du står og søger en ny hobby, men ved ikke hvad det skal være? Hvad med et jagttegn? Et jagttegn er ikke kun at skyde et dyr, det er også et stort fællesskab og en masse timer ude i naturen, hvor du kan koble af og kun have fokus på at være i nuet. Måske har du ikke før i tiden tænkt på, at du gerne vil være jæger i dit næste liv, men med et jagttegn får du også en masse viden omkring dyrene og håndtering af våben. Mange vil nok sige, at de havde godt af at bruge mere tid i naturen, få lov til at tænke uden at blive afbrudt og bare være i nuet. Dette kan du få ved at gå på jagt.

Reglerne omkring jagt

I Danmark har vi nogle klare regler, når det kommer til jagt. Der er regler omkring håndtering af et våben, hvor du må gå på jagt henne og ikke mindst, hvad du må skyde. Dermed er det ikke bare lige noget, du lærer på en søndag, men derimod et kursus som gør dig klar til at gå på jagt. Kunne et jagttegn være noget for dig? Så få et jagttegn på aftenkursus.