Årets sidste fest

Inden længe venter et af årets helt store fester. Festen, der skal markere udgangen 2021 og samtidig byde et nyt og længe ventet år velkommen. Nytårsaften er for de fleste kendetegnet, som en meget festlig dag, hvor man gerne gør lidt ekstra ud af alting.  Det er en aften, der byder på glamour, brag og næsten vigtigst af alt; en udsøgt nytårsmenu. Man går ikke på kompromis med noget, tøjet er der fineste, champagnen er den dyreste, fyrværkeriet er det vildeste og maden er lækreste.

Slip arbejdsbyrderne og få mere tid med dine gæster

Som mange andre festlige begivenheder ønsker man ofte at lette pres og arbejdsopgaver, for på den måde at frigive tid og overskud til blot at nyde festlighederne. Hvis man har den helt store tre-retters menu i tankerne, kan det godt kræve meget tid og planlægning. Især hvis man selv står i køkkenet, det gør også at man ender med at bruge en del tid i køkkenet, som man kunne have brugt blandt gæsterne. Dette er blandt andet derfor, det kan være at foretrække at bestille maden fra en restaurant eller et cateringfirma, så man kun skal koncentrere sig om at nyde maden og selskabet. Der findes mange restauranter og cateringfirmaer, der tilbyder at levere flere-retters menuer. Nytårsmenuer kan godt være ret eftertragtede og nogle kan skal man være hurtigt ude for at nå at få en bestilling med. Det kan også være en fordel at bestille en ekstra kuvert, end man skal bruge. Sådan en aften kommer man let til at spise lidt mere end man egentlig behøver, og det må man gerne. Så vælg dig en menu, bestil den og se frem til at nyde den sammen med dine gæster.

Prestigepræget nytårsmenu, der forkæler smagsløgene

Ønsker man at menuen skal bære præg af prestige på den festlige aften er det også ladsiggørligt.  Flere restauranter og cateringfirmaer gør noget ekstra ud den mad ud huset, man kan nyde nytårsaften. Hos Gaudium er nytårsmenuen eksempelvis sammensat efter bedste nordiske stil med assistance fra en Michelin-kok. Man får altså ikke bare mere tid på hænderne ved at bestille mad her fra, man får også en smags- og sanseoplevelse. Når smagsløgene bliver forkælet, ligger det også grobund for samtaleemner omkring madlavning, hvilket kan fører mange steder hen. Her får man altså mere en bare færdiglavet og eksklusiv mad leveret direkte til hoveddøren, man får selve oplevelsen af at være på en Michelin restaurant med hjem i køkkenet.