4 ting, du bør have med på camping

Når du skal på campingtur med enten familien eller vennerne, er det vigtigt at du har alle de nødvendige ting med dig. Nogle ting er dog vigtigere end andre, for at du får en god tur. Du kan her læse om 4 ting, du ikke kan undvære på campingturen.

#1: Liggeunderlag

Der er ikke noget mere irriterende, end at få ødelagt sin campingtur, fordi man ikke har fået et ordentligt liggeunderlag med. Et godt og komfortabelt liggeunderlag, sikrer dig en god nats søvn – hvilket er uundværligt på enhver campingtur. Find de bedste liggeunderlag her.

Det er derfor vigtigt at du husker at medbringe et godt og behageligt liggeunderlag, som passer til din vægt og højde, således at du kan få en god og komfortabel nattesøvn, uden at vågne op med ondt i kroppen og ømme muskler.

#2: Sovepose

En anden uundværlig ting du skal huske at medbringe på din campingtur, er en god sovepose, som kan holde dig varm om natten. Der findes mange forskellige slags soveposer på markedet, og her er det vigtigt at du finder en der passer til netop dit behov.

Skal du f.eks. på campingtur om vinteren, er det essentielt at du finder en sovepose som har en god isoleringsevne, således at du ikke kommer til at fryse om natten. Hvis du derimod skal afsted i sommerperioden, bør du vælge en sovepose der ikke er alt for varm.

#3: Kogegrej

Det er også vigtigt at du medbringer kogegrej på campingturen, således at du har mulighed for at tilberede din medbragte mad. Det kan være en god idé at vælge et gasblus til at tilberede din mad på, da du ikke skal bekymre dig om vådt brænde eller besvær med at tænde grillen.

Nogle mennesker vælger også at bruge en spritbrænder når de skal på campingtur, dog anbefales det at bruge et gasblus, da det er bedre sikret mod vindstød, samt at du kan opnå en højere temperatur, hvilket er essentielt hvis du f.eks. skal koge vand.

#4: Lommekniv

En anden vigtig ting du skal huske at medbringe på campingturen, er en lommekniv. Det er irriterende at være ude i naturen, og opdage man ikke har fået en lommekniv med sig. Lommekniven har mange formål, og på en campingtur er det et essentielt værktøj at have med sig.

Du kan få lommeknive med mange forskellige funktioner, og det anbefales at du finder en, som både har kniv, dåseåbner, proptrækker og hvad du ellers måtte få brug for på din campingtur.