Tre råd til bedre sexliv for mænd

Sex er vigtigt for os som mennesker. De fleste danskere siger, at deres tilfredshed med deres sexliv, betyder rigtig meget for deres lykke og generelle trivsel. Hvis man er i et parforhold, så betyder sexlivet også meget for ens tilknytning til ens partner og kvaliteten af forholdet generelt. 

Få mere sex 

Mange hetreosexuelle mænd har ikke så meget sex, som de godt kunne tænke sig, viser den store undersøgelse fra sexus. Hvis det også er tilfældet for dig, så er mere sex et godt første skridt på vejen til et mere tilfredsstillende sexliv. Hvis du interesseret i uforpligtende sex, så er en gratis sex app et godt sted at starte. Hvis du er mere interesserede i længere forhold, så er scor.dk en god dansk datingside, hvor mange danskere har mødt hinanden gennem tiden. Sex er ligesom alle andre ting – øvelse gør mester. Jo flere sexpartnere du har haft, og jo mere sex du dyrke, jo bedre bliver du til at have sex. Du bliver også sporet mere og mere ind på, hvad det er, du har brug for i et sexuelt forhold. Hvis du bruger muligheden til at lære mere om og af dine sexpartnere, så vil du hurtigt udvikle dig til en bedre elsker. 

Lær dig selv at kende

Du er ikke en god sexpartner, hvis ikke du kender dine behov og lyster. En måde at lære dig selv at kende er at have meget sex, men du kan også lære rigtig meget om dig selv og din sexualitet i dit eget selskab. 

Onani, porno og sexlegetøj er elemeneter, der kan lære dig at komme tættere på dine behov. Vær afslappet og nysgerrig som udgangspunkt for at udforske din egen og andres seksualitet. 

Vær ærlig

Når du arbejder på at få et bedre sexliv, så er det vigtigste, at du er ærlig. Du skal være ærlig både overfor dig selv og for dine partnere. Kommunikation kan være ekstremt svært, men det er det hele værd. 

Hvis du er ærlig overfor dine partnere omkring dine behov og ønsker, så skaber du også et rum, hvor de kan åbne op overfor dig. Hvis din partner har meget negative reaktioner over for dine specifikke behov, så kan det være, I ikke passer sammen seksuelt, men det kan også være, de bare skal have lidt tid til at vænne sig til idéen. Hav tålmodighed både med dig selv og dine partnere.