Er farkroppen sexet?

Er vi mænd så velsignede, at vi kan dovne den af og stadigvæk være sexede. Vi er dykket ned i en række undersøgelse med henblik på at afklare, hvorvidt en farkrop er sexet.

Mange af dem, der hver eneste dag tager et par timer på træningsmåtten med henblik på at lokke sixpacken frem, gør det for at tiltrække opmærksomhed fra det modsatte køn. Men er det overhovedet nødvendigt?

Kan man ikke drikke en sixpack frem for at træne den og så samtidigt være sexet. Det vil vi belyse i denne artikel, hvor vi har kigget nærmere på udtalelser og tendenser, der tyder på, at en farkrop faktisk ikke er så tosset igen.

Blev hyldet af City Singler

Sofie Stougaard, Kaya Brüel, Trine Gadeberg og Anne Sofie Espersen, der til sammen udgør humorkvartetten City Singler, hyldede i et af deres shows farkroppen med en sang. Ved flere lejligheder har de udtalt, at selvom sangen er fyldt med humor og ironi, er det en oprigtig kærlighed til de mænd, der har lidt for meget på sidebenene. Det er et forsøg på at sige, at de elsker dem, som de er.

#Dadbod

#Dadbod-bølgen startede ved, at Mackenzie Pearson – en amerikansk studerende – udgav en artikel om sin smag i mænd, hvor hun forklarede, at hun var pjattede med mænd, der syndede lidt.

Denne artikel startede en decideret viral bølge, hvor en masse kvinder stemte i og hyldede farkroppen. Ligeledes udtrykte en masse mænd med lidt for meget på sidebenene lettelse over, at de trods dette kunne anses som sexsymboler.

Trenden blev også en del af Instagram, hvor en masse fyre med bildæk delte billeder i bar overkrop under hashtagget #Dadbod.

Britisk undersøgelse styrker ideen om at farkroppen er sexet

En britiske undersøgelse med over 2.500 kvinder styrker ideen om at farkroppen er sexet. I denne undersøgelse skulle kvinderne nemlig give udtryk for, hvilken mandetype de helst ville dyrke sex med, og her svarede flertallet hverken en muskuløs eller slank mand, men derimod en rund og fyldig mand.

Du kommer langt med personlighed

Noget tyder altså på, at du sagtens kan være en kvindebedårer, selvom du har lidt for mange kg på sidebenene. Faktisk indikerer mange undersøgelser, at hvis bare du har humor, er sympatisk og har snakketøjet i orden, så skal det hele nok gå. Farkrop eller ej!