Isoleringsvirksomhed: Sådan optimerer du din bolig

Isoleringsvirksomhed

Med en isoleringsvirksomhed ved hånden er din bolig i gode hænder. Det er professionelle fagpersoner, der tager hånd om dit hjem og dit indeklima. De rådgiver dig igennem hele processen, så du er klædt på til forandringerne og forbedringerne. 

Grundig efterisolerings undersøgelse af isoleringsvirksomhed

De fleste isoleringsvirksomheder tilbyder at lave et gratis isoleringstjek af dit hjem. Her laver energirådgiveren, som foretager isolering tjekket, en grundig undersøgelse af huset. Efterfølgende får du, som boligejer, en grundig gennemgang af undersøgelsen. Hvor du bliver informeret om, hvad de anbefaler af isoleringsmateriale, hvor meget isolering de anbefaler samt prisen for efterisoleringen.

Ud fra prisen kan energirådgiveren lave en beregning på, hvornår du har betalt din investering ind igen. Her er håndværkerfradraget også tænkt ind i beregningen, hvilket kun vil minimere din tilbagebetaling yderligere.

Energioptimering af din bolig

Det kan altid svare sig, at gennemgå sit hus i forhold til forbedringer. Det er blandt andet ved efterisolering, udskiftning af vinduer eller varmekilde. Dette er områder der kan give store besparelser i sidste ende. Udover de store besparelser, vil du også forbedre indeklimaet, højne din energimærkning ved salg og tage hånd om miljøet.

Ved at forbedre de pågældende områder laver du energioptimering af dit hjem, hvilket giver dig en bedre energimærkning. Dette har betydning for dig ved videresalg af din bolig. Energimærkning er et af de grundlæggende ting, køber kigger efter når de er på boligjagt. Det gør din bolig mere smagfuldt, at der er taget hånd om boligens kerne.

Isoleringsvirksomhed kontaktmuligheder

Det er altid muligt at kontakte din lokale isoleringsvirksomhed, telefonisk eller pr. mail. Her kan de rådgive dig til, hvad de vil anbefale. De fleste tilbyder gratis isoleringstjek, hvilket er uforpligtende, men så er du bedre klædt på før efterisoleringen.

Det er også muligt at indhente tre uforpligtende tilbud fra isoleringsvirksomheder via nettet. Når du har modtaget de tre tilbud, har du tiden og roen til at gennemgå de pågældende tilbud, før du beslutter dig.