Derfor kan det give mening at vælge rullegræs

Hvis man lige har købt hus, eller måske bare ikke er tilfreds med sin græsplæne, er det selvfølgelig relevant at overveje, hvad løsningen skal være. Én af disse kan være rullegræs, men hvorfor skal man vælge dette?

Tre gode fordele

For at finde ud af, hvorfor man bør vælge rullegræs, skal man selvfølgelig kigge på fordelene ved netop denne mulighed. Og hvis man bliver overbevist af disse fordele? Så køb rullegræs! Når det er sagt, skal man selvfølgelig selv opveje de forskellige muligheder, når løsningen skal vælges. 

En flot græsplæne er en grøn græsplæne, og rullegræs kan give en grøn græsplæne. En flot, grøn græsplæne er derfor altid en vigtig fordel ved rullegræs, da løsningen til græsplænen nødig skulle resultere i, at den bliver grimmere end før. Dette er især relevant for dem, som ikke er tilfredse med deres nuværende græsplæne, og gerne vil have en løsning, som giver et godt resultat, som uden tvivl gør sig gældende for rullegræs. 

Den anden fordel, som de fleste måske tænker på, når samtalen falder på rullegræs, hvis den nogensinde gør det, er måske lidt åbenlys, men burde alligevel nævnes. For vælger man rullegræs, får man en ny græsplæne meget hurtigere, end hvis man valgte at så en ny. Fra den ene dag til den anden får man derfor en helt ny og flot græsplæne, som nok skal fylde naboerne med jalousi. 

Den sidste fordel, som er værd at nævne, er selvfølgelig, at rullegræsset er en nemmere løsning, end hvis man valgte at så en græsplæne. Det er måske lidt tungt at have med at gøre, men det skal heller ikke være alt for nemt. For som nævnt tidligere, kan rullegræsset medføre en helt ny og flot græsplæne fra den ene dag til den anden, og hvis man sammenligner dette med alternativet, er rullegræs bestemt ikke en dårlig idé. 

Et hurtigt råd

Hvis man har valgt, at rullegræsset skal være løsningen til den flotte, grønne græsplæne, skal man dog ikke tro, at det bare handler om at rulle rullegræsset ud i haven, hvorefter man er færdig. For før græsset bliver rullet ud,  skal jorden forberedes. 

Dette gør man ved at lægge et godt lag muldjord under rullegræsset på cirka 10-15 centimeter, som skal være så fast, at man kan gå på det uden at sætte fodaftryk. Det kan også være en fornuftig idé at gøde jorden, inden rullegræsset rulles ud. På den måde skaber man de bedste betingelser for rullegræsset. Så forberedelse er uden tvivl vejen frem, hvis man gerne vil have en ny og flot græsplæne.