Måske det mest robuste og kompakte køretøj på markedet.

En diesel drevet gaffeltruck

Med en diesel dreven gaffeltruck, får du et kompakt og robust køretøj, som kan transportere og løfte tunge genstande, uden at gå på kompromis med pris og kvalitet.

Med en diesel dreven gaffeltruck, får du en kraftig og effektiv motor, som derfor gør maskinen både effektiv, langtidsholdbar og robust. Med en diesel dreven gaffeltruck, får du en maskine der er beregnet til udendørsbrug, eftersom gaffeltrucken forurener grundet dieselmaskinen.

Gaffeltrucken er egnet til at bevæge sig rundt i både store og små arealer, grundet dens enorme fleksibilitet og evne til at vende rundt om skarpe hjørner.

Med en diesel dreven gaffeltruck, får du en maskine der er dreven af en solid dieselmotor, som kan flytte og løfte stort set alle arbejdsopgaver, uden der vil opstå problemer eller gaffeltrucken vil blive misligholdt. Grundet den høje levetid på gaffeltrucken, er det muligt at optimere produktion og andre logistiske opgaver i din virksomhed, med en pålidelig gaffeltruck, som kan holde til det meste.

En gas drevet gaffeltruck

Med en gas dreven gaffeltruck er du sikret en pålidelig kvalitetsmaskine, der har en høj driftssikkerhed med lave driftsomkostninger og lang levetid. Oftest ses gaffeltrucken at være enten motordrevet af benzin, diesel eller el i 2021, men kan også fås gasdrevet, som mærket Hyster var de første til at producerer i tidernes morgen.

Fordelene med en gas drevet gaffeltruck, er at den har renere udstødning end benzin og diesel og er derfor egnet til at kunne køre indenfor og samtidig skal du ikke tænke på opladning ligesom en el drevet gaffeltruck. Anbefalinger for brug af gas drevet gaffeltruck indendørs, lyder på at der skal som minimum være en god udluftning og mulighed for åbning af vinduer eller luger.

Den gas drevet gaffeltruck, er en solid maskine, som med et vil blive et kæmpe hit blandt medarbejderne, da den klarer stor set alle arbejdsopgaver i både lageret og andre arbejdsområder.

En el drevet gaffeltruck

Nu har vi beskrevet de mest normale former og modeller af gaffeltrucks på markedet, nemlig diesel/benzin drevet gaffeltrucks og gas drevet gaffeltrucks. I 2021 er vi blevet mere og mere miljøbevidste og dette er et behov som de forskellige trucks udbydere og skal have dækket hos slutbrugeren.

Derfor er det nu muligt at kunne købe en el drevet truck, en miljøvenlig robust og solid maskine, som kan transportere tungt gods på meget små områder og arealer. Med den el drevet gaffeltruck får du en maskine som arbejder i et meget lavt støjniveau og som ikke forurener.

Den el drevet gaffeltruck, er velegnet til indendørs brug, grundet den ikke forurener og har samtidig et meget lavt støjniveau, som kan være med til at skabe bedre arbejdsklima i den gængse hal/lagerbygning.

 

Som beskrevet i dette blogindlæg, findes gaffeltrucks i alle former, størrelser og med forskellige former for motorer. Så hvis du ønsker en solid og robust gaffeltruck til udendørsbrug, anbefales den diesel drevet gaffeltruck, hvis du ønsker en maskine til både udendørs og indendørsbrug anbefales den gas drevet gaffeltruck, og ønsker du er være med på den miljøbevidst bølge anbefales den el drevet gaffeltruck.