Find den rigtige ladekabel til din elbil

Igennem de sidste par år, er flere og flere danskere hoppet med på den grønne bølge og har valgt at investere i en elbil. De fleste fordi, at de gerne vil være med til at gøre noget for klimaet, og for nogle, har det i stedet handlet om dårlig samvittighed. Uanset baggrunden for ens valg, så kræver en elbil at man kan komme til at lade den op, når man har brug for det. Selvom salget af elbiler er eksploderet, så er der endnu ikke et pålideligt netværk af ladestationer og mange vælger derfor at få installeret en ladestation i deres hjem. Ikke alle ladestationer har inkluderede ladekabler og mange skal derfor ud at købe et. Det mest normale ladekabel, er det såkaldte ladekabel type 2.

Sådan finder du en forhandler af ladekabel type 2

Hvis du skal på jagt efter et ladekabel af denne type, så skal du finde en forhandler hvor det er tilgængeligt. Det kan man gøre på flere forskellige måde. Man kan for eksempel vælge at tage rundt i de forskellige butikker i ens lokalområde, som sælger forskellige former for udstyr og tilbehør til biler og elbiler. Det er dog ikke alle forhandlere der et kabel af denne type. Det kan derfor være rigtigt svært at opdrive.

Find dit ladekabel på internettet

Det er straks lettere at finde ladekabler på internettet. Her kan man nemlig søge på navnet og typen og dermed finde frem til alle de forhandlere, som sælger dette specifikke kabel. Herefter er det blot at kigge på de forskellige forhandleres hjemmesider, for at finde frem til den forhandler, som har den bedste pris og de bedste vilkår. Ved at tage sig god tid til dette, kan man være sikker på at blive tilfreds med sit køb.