Flyttecontainer, sådan undgår du ekstra omkostninger

flyttecontainer lager til leje

Med en opstillet flyttecontainer hjemme på din adresse, kan du klare flytningen i dit tempo. Flytteprocessen kan klares i ro og mag uden nogle stressfaktorer og ekstra omkostninger. Det vil sige at du ikke har udgifter til flyttemænd eller andet.

Flyttecontainer en fleksibel løsning

Når du står i en flyttesituation, kan tingene virke uoverskuelige og det er svært at bevare overblikket. Derfor er en flyttecontainer den rette løsning til dig. Her får du leveret flytte containeren hjem på din adresse til den aftalte dato. Den bliver hentet igen og leveret hen på din nye adresse efterfølgende.

 

Hele flytteprocessen kommer til at foregå i dit tempo, så du har tiden og roen til at pakke dit tidligere hjem ned og pakke den ud på ny. Efter aftale med dig, bliver der lavet en tidsplan der er til at overskue og overholde. Skulle der ske ændringer undervejs, er det altid muligt at rykke om på aftalen.

 

Ved at benytte sig af en flyttecontainer sparer du også penge på unødvendige ekstra omkostninger. Det kan blandt andet være udgifter til flyttemænd eller andet. Det vil sige der komme ikke nogen ubehagelige overraskelser undervejs, som kan tage pusten fra dig.

Flyttecontainer for både private og erhvervskunder

Det er ikke kun private der har glæde af en flyttecontainer, det har erhvervskunderne også. Det kan være virksomheden skal flytte til ny lokation eller varelageret skal rykkes til ny destination, så er en flyttecontainer løsningen.

 

Her laves der en tidsplan for hele flytteprocessen, med mulighed for fleksibilitet. For der dukker altid noget uventet op, som man ikke kan forudsige. Derfor er det altid muligt at lave om på datoerne, bare udlejningsfirmaet bliver informeret undervejs.

Mulighed for ekstra tilkøb

Det er altid muligt at tilkøbe sig ekstra sikkerhed, hvis man gerne vil sikre sine ejendele, når man ikke er på adressen. Det er blandt andet godkendte låse eller alarmer, som til tilkøbes. Så har du mulighed for at sikre dine ejendele yderligere. Med det godkendte udstyr kan du slippe for bekymringerne, for dine ejendele er i sikre hænder.