Find dit nye gulv ved gulvhaandvaerk.dk

Har du brug for nyt gulv i dit hjem eller måske bare på et værelse eller to? Så har gulvhaandvaerk.dk gulvet til dig! Gulvhåndværk handler direkte med de bedste gulvfabrikker, så du er sikret god kvalitet, lige meget hvilket gulv du vælger til dit hjem.

Hos gulvhaandvaerk.dk er der gulve til enhver smag, om du er til trægulve, laminatgulve, eller korkgulve. Med et trægulv får du et naturligt og smukt gulv. Ikke to trægulve er ens, fordi to træer ikke er det, så du får et unikt gulv lige meget hvilket trægulv, du vælger. Der er trægulve fra forskellige træsorter, så du kan få lige præcis det trægulv, du drømmer om. Med et ægte trægulv får du naturen ind i dit hjem. Trægulvets luksuriøse og stilrene udseende gør, at det er et gulv, som aldrig går af mode.

Med et laminatgulv får du et slidstærkt gulv, som holder sig pænt i mange år. Et laminatgulv er et godt gennemgående gulv til hele din bolig, hvis du vil have det samme gulv over det hele. Ligesom et trægulv, kan du få laminatgulve i planker, parket og sildebensparket – vil du have et mere specielt laminatgulv, kan du endda vælge at få laminatgulve med flisestruktur, som giver et helt specielt udseende i dit hjem.

Med et korkgulv får du et mere specielt gulv, som giver et mere traditionelt udseende. Kork er et naturmateriale, så derfor virker det varmt og behageligt i ethvert rum. Et korkgulv er elastisk, lyddæmpende og skånsomt, så det er et gulv, som er rigtig behageligt at gå på. Korkgulve findes i forskellige varianter, som hver især giver et helt specielt udseende til rummet – om du vil have det til at have et mere rustikt eller rent udtryk.

Hos gulvhaandvaerk.dk er der masser af kærlighed til gulve, og personalet vil med glæde hjælpe dig med at finde det gulv, som passer til lige præcis dig og dine behov. Som gulvspecialister ved vi en masse om gulve, og kan derfor rådgive dig til at finde dit drømme-gulv. Personalet er altid klar på at besvare dine spørgsmål om de enkelte gulve eller om gulve generelt – derfor kan du på hjemmesiden få hurtigt svar igennem chat-funktionen eller ringe til os, hvis du har brug for svar med det samme.