Fermob havemøbler: Fransk design og godt håndværk

Fermob opstod i starten af det 20. århundrede. Dengang var det bare et lille jernværk, der havde en produktion af havemøbler, men i dag er det et fransk designhus, der lægger vægt på design, håndværk, kreativitet, teknik og ikke mindst farver. Med mere end 20 farver at vælge mellem er der noget for enhver, når du kigger på Fermob havemøbler – og altid med godt håndværk fra Frankrig. Fermob havemøbler er altså fransk design og håndværk i top, når det kommer til møbler til haven.

Verdens største producent af moderne og klassiske havemøbler

På det lille jernværk blev produktionen industrialiseret i 1953, og nu ligger Fermob som en af verdens største havemøbelproducenter. Fermob er dog ikke gået på kompromis med produktionen, for den foregår stadig i Frankrig – mere præcist i Thoissey, der ligger tæt på Lyon. Fermob havemøbler produceres med stolte traditioner for håndværk, og det kan man tydeligt se på Fermobs møbelserier. Fermob havemøbler findes i en lang række af designs, der viser alsidigheden af materialet. Du kan finde alt fra moderne og stilrent design til havemøbler med dekoration og ornamentering.

Stort udvalg af smukke farver – Sammensæt selv dit havemøblement

Som sagt lægger Fermob stor vægt på farver, og derfor er deres havemøbler ikke kun flotte at se på – de bringer også en masse liv med sig. Så hvis du søger efter havemøbler i godt design, fransk håndværk og med en masse farver, så er Fermob havemøbler det helt rigtige for dig. Alle deres havemøbler kan fås i alle deres farver, så det er let at finde noget, der passer til netop din have eller terrasse. Fermob havemøbler er altså både flotte, holdbare og i et stort udvalg af farver. Fermob havemøbler findes også i en række forskellige designs, så du kan sammensætte dit helt eget havemøblement, der passer til netop din stil.