3 forbedringer i hjemmet, der øger komforten

Hvis der er noget, vi alle sammen er blevet enige om under coronanedlukningen, så er det da at komfort er det, der står højest på listen. Vi har alle sammen arbejdet hjemmefra i nat- og hyggetøj, vi har brugt masser af tid i vores sofaer, og vi har fundet nye måder at nyde hinandens selskab på. Der findes dog meget mere, vi kan gøre for at skabe komfortable hjem, som vi kan nyde godt fremover. Vi har derfor her samlet 3 forbedringer til hjemmet, der kan øge komforten på alle beboerne.

Luk mere dagslys ind i boligen

Vi har brug for solen og dagslyset i vores boliger af mange gode grunde. Det gør os gladere, giver os det nødvendige D-vitamin, har positiv indvirkning på vores søvnkvalitet – og så kan det også modvirke vinterdepression. Der er dog mange, der har hjem, der er præget af mørke hjørner og kroge. Heldigvis er der meget, man kan gøre for at få mere dagslys ind i boligen. Man kan f.eks. fjerne forhindringer uden for vinduerne i form af træer og hække eller fjerne forhindringer i vindueskarme. Man kan også få et malerfirma til at lysne hjemmet lidt op med nogle lyse farver på væggene – eller sørge for at have lyse møbler i hjemmet, så lyset bedre kan reflektere rundt i rummene. Sidst men ikke mindst kan man også bare sørge for at hjemmet er indrettet således, at hyggekroge og opholdssteder er placeret ved vinduerne.

Investér i elgulvvarme

Det er måske ikke superaktuelt lige nu med de høje temperaturer, vi har på nuværende tidspunkt, men det er nu, vi har tiden til små gør-det-selv-projekter, som vi kan nyde godt af senere. Et af disse gør-det-selv-projekter er elgulvvarme. Det er nemlig noget, du sagtens kan gøre selv, hvis du bare har hænderne skrue lidt godt på. Med varmemåtter er det nemlig nemt at lægge elgulvvarme – endda på et eksisterende gulv, og så kan hele familien nyde godt af varme tæer og bedre og mere jævn opvarmning af rummene året rundt.

Nye og flere hyggekroge

Når vi tilbringer meget tid derhjemme, er det vigtigt, at vi har en masse steder, hvor vi kan hygge os. Det kan være alt fra senge i soveværelset til sofaen i stuen. Senge og sofaer (og lænestole og andre siddepladser) kan sagtens blive slidte med årene – og så falder komfortniveauet også. Hvis du har en ældre sofa eller en seng, der er mange år gammel, kan du altså øge komforten markant ved at investere i nye møbler. Du ved slet ikke, hvad du går glip af, før du har prøvet en helt ny seng med memory foam og en sofa med helt nye, bløde hynder.