Tips til at sikre dig bedre hårdage

Flot frisure

Uanset hvor stor en indsats du gør for at sikre dig, at håret sidder perfekt, så kommer du ikke udenom de dårlige hårdage. Du får om ikke andet nogle gode tips til at sikre dig nogle bedre hårdage i denne artikel. Der er nemlig nogle få ting, du kan gøre, for at sikre dig en skarpere frisure, der holder fra morgen til aften.

Vask håret, inden du sætter det

Første gode tip går på at vaske håret, inden du sætter det. Du skal ikke nødvendigvis tage et langt brusebad, men kan nøjes med at vaske håret i håndvasken eller under bruseren. Når du har vasket det grundigt, så skal du selvfølgelig tørre det, da det kan være svært at arbejde med vådt hår. For at skåne dit hår mod unødig skade bør du så vidt muligt tørre det med håndklæde. Det går klart hurtigere at tørre det med en hårtørrer, men den høje varme gør desværre ikke noget godt for dit hår.

Brug en ordentlig hårpomade

Er du til slikhår eller en anden klassisk frisure, så skal du naturligvis gøre brug af en hårpomade til at sætte dit hår. Pomp & Co. har et fantastisk bud på din ideelle hårpomade – en vandbaseret hårpomade med et indhold på 120 ml. Hårpomaden kommer med et stærkt koncentrat, hvorfor du kan nøjes med at bruge en meget lille mængde for at sætte dit hår. Produktet er desuden kendt for at levere et godt hold. Produktet kan bruges til de fleste hårlængder og byder i øvrigt på en skøn duft. Desuden er det værd at nævne, at hårpomaden har en lidt speciel grøn farve.

Hav tålmodighed

Tålmodighed er en fantastisk egenskab at have – også når det kommer til hårstyling. Hvis du giver dig god tid og holder fast i din tålmodige side, så er det mere sandsynligt, at dit hår kommer til at sidde perfekt. Det er nemlig tit og ofte, når det går lidt for stærkt, at udfordringerne begynder at opstå. Og skulle det uheldige ske, at håret bare ikke sidder, som det skal, så kan du blot vaske håret og begynde forfra.

Bliv klippet hyppigt

Kan du nikke genkendende til, at dit hår er svært at arbejde med, når det bliver lidt for langt, så er løsningen selvfølgelig oplagt; bliv klippet hyppigt. Jo længere håret bliver, desto sværere er det som regel at styre, hvorfor du gør klogt i at besøge frisøren fra tid til anden. Dermed ikke sagt, at man nødvendigvis skal have kort hår for at sikre sig en flot frisure.