Find din næste e-cigaret og tilbehør her

Virksomheden smoke-it startede op i 2010 og er nu landsdækkende. Det er en ny kultur i Danmark, der går ud på, at alle får en chance for at prøve en ny form for rygestop, som millioner over heler verden allerede nyder fordelene af og det har allerede en stigende popularitet her i Danmark.

Du behøver nemlig ikke stoppe helt med at ryge for at få et sundere liv. Alt du skal gøre er blot at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret og mærke, hvordan du stadig kan få lov til at bevare følelses af at ryge, men stadig forbedre dit helbred.

Hos smoke-it.dk har de samlet nogle af de bedste e-cigaretter og andre produkter indenfor den branche, direkte fra godkendte leverandører, så du altid er 100% kvalitetssikret, uanset om du nybegynder og er på jagt efter en startpakke eller blot gerne vil have fyldt dit lager op med deres lækre e-juices.

Det får du af at være kunde hos smoke-it.dk

På deres hjemmeside, vil du opleve, at de har gjort alt for at give dig det absolut bedste og har gået helt i dybden på detaljerede produktbeskrivelser, som er letlæselige med nyttig information samt med klare og skarpe billeder, så du altid kan være fuldstændig sikker på, at du har købt det/de helt rigtige produkt/produkter – se mere her.

Der er dag til dag-levering med en billig fragt på 25 kr. medmindre du handler for 399 kr. og derover og dermed har opnået fri fragt. Hvis der er noget du stadig er i tvivl om, kan du altid kontakte dem og få svar på dine spørgsmål.

Hvad er en e-cigaret?

Formålet med en e-cigaret er, at du opnår samme effekt som ved en almindelig cigaret, ved at du inhalerer den nikotinholdige damp. Der medfølger guides med i deres produkter, som giver en kort forklaring på, hvordan det fungerer.